Kriptolar:
30481
Bitcoin:
$58.130
% 3.38
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.17
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.06
Korku & Açgözlülük:
50 / 100
Bitcoin:
$ 58.130
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Turbo Memecoin 3 Ayda 600 Milyon Dolara Ulaştı

Turbo memecoin

GPT-4 kullanarak dijital sanatçı Rhett MankindTURBO’yu geliştiren kişi—sadece 69$ harcayarak bu coini oluşturdu. Memecoin dağıtık bir yapıya sahip ve insan müdahalesi bulunmuyor.

Mankind “Yaptığım her şey bunu merkezi olmayan bir hale getirmeye çalışmaktı. Yani kontrol bende değil ve bence bu işin güzelliği de buradan geliyor. Bir şekilde patladı çünkü işleri ben yönetmiyorum.” diye yazdı.

Mankind, Turbo topluluğu için akıllı sözleşme kodunu, tokenomikleri ve teknik dökümanı oluşturmak için yapay zekayı kullandı.

İlginizi Çekebilir: Vitalik Buterin’den Açıklama: GPT-4, Turing Testini Geçti

Son üç ay içinde, Turbo memecoin’in piyasa değeri 600 milyon doların üzerine çıktı. Memecoinlerin kısa bir süre içinde yaşadığı en belirgin büyüme patlamalarından biri. Bu, kripto topluluğunun yapay zeka tabanlı girişimlere olan ilgisinin arttığı bir döneme denk geliyor.

Yapay zeka tarafından yönetilen platformlar, otonom ajan ağları oluşturur ve piyasa tahminleri için ileri düzey algoritmalar kullanır. GPT-4 ve diğer yapay zeka teknolojileri, akıllı sözleşme geliştirmeyi iyileştirerek blokzincir kullanımında daha yüksek güvenlik ve verimlilik sağlar. Turbo ortamını oluştururken, Mankind gözetimden bağımsız bir topluluk kurarak yapay zekanın değerini göstermiştir.

CoinMarketCap’e göre, coin şu anda 0,008492 dolar değerinde ve son yedi günde yüzde 550’den fazla artış gösterdi.

OKX, Gate.io, Bitpanda ve Bitget gibi otuzdan fazla kripto borsasında token listelenmiştir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Turbo Memecoin 3 Ayda 600 Milyon Dolara Ulaştı” te bir düşünce

  1. Pingback: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 28 Mayıs - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir