Kriptolar:
30281
Bitcoin:
$65.527
% 0.93
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.65
Piyasa Değeri:
$2.40 T
% 1.29
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 65.527
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.40 T

Toncoin (TON) Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı!

Toncoin (TON) Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı!

Toncoin (TON), kripto para piyasasındaki belirsizliklere rağmen yükselişini sürdürüyor. Yaklaşık beş saat önce $8.25 ile yeni bir rekor seviyeye ulaştı. Bu fiyat artışı, Hamster Kombat ve Yescoin gibi popüler Telegram tabanlı oyna kazan oyunlarının artan popülerliği ile gerçekleşti. Bu oyunların dünya çapında on milyonlarca oyuncuya sahip olduğu iddia ediliyor. Ancak bu sayıların ne kadarının botlar tarafından artırıldığı da belirsiz.

TON USDT Fiyat

Telegram tabanlı bu oyunların yaygınlaşması, kullanıcıların kaydolma, cüzdan edinme ve oyunlara katılma süreçlerini kolaylaştırarak TON blok zinciri faaliyetlerini ve istatistiklerini önemli ölçüde destekliyor. Bazı raporlara göre TON blok zincirindeki günlük aktif cüzdan sayısı Ethereum’u bile geçmiş durumda.

Tonstat’a göre, TON blok zincirindeki günlük aktif cüzdan sayısı şu anda 547.000‘in üzerinde. Ayrıca bu sayı artış eğiliminde. Küresel kripto piyasası, Bitcoin ve Ethereum gibi büyük oyuncuların yaşadığı zorluklar nedeniyle toparlanmakta zorlanırken, TON gibi bazı kripto para birimleri yükseliş yapmayı başarıyor.

Son 30 gün içinde 13 gün boyunca değer kazanan Toncoin, yatırımcıların dikkatini çekiyor. Herkes TON’un bu güçlü ivmeyle $10 seviyesine ulaşıp ulaşamayacağını merak ediyor.

Dikkatinizi Çekebilir: Hamster Combat Nedir? Eğlenerek Para Kazanmanın Yolu !

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir