Kriptolar:
30369
Bitcoin:
$61.408
% 2.33
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 1.04
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.85
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 61.408
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.20 T

TON Memecoinleri Yükseliyor: REDO, RECA ve TINU

TON

Coingecko, Bitcoin piyasasındaki genel durgunluğa rağmen The Open Network üzerinde kullanılan memecoinlerin son günlerde hareketlendiğini iddia ediyor. Piyasa değeri en yüksek memecoinler, son 24 saatte %35.2 artış göstererek toplamda 172 milyon dolara ulaştı.

Son 24 saat içinde, TON ağına ait memecoinler olan Resistance Dog (REDO), The Resistance Cat (RECA) ve Ton Inu (TINU) sırasıyla %32, %49 ve %9.5 oranında değer kazandı.

Buna karşılık, kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri %0.1 düşüşle 2.54 trilyon dolara geriledi. Ether ve Bitcoin %0.2 düşüş yaşadı.

The Block’un GMCI Meme endeksine göre, piyasa değeri en yüksek memecoinler de düşüş eğiliminde olup son 24 saatte %2.89 azalarak 284.96 seviyesine geriledi.

TON Memecoinleri Piyasaya Meydan Okuyor

Başlıca olarak ünlü mesajlaşma yazılımı Telegram’ın arkasındaki Durov kardeşler tarafından tasarlanan TON, bir blok zinciri platformudur. Telegram ağına blok zinciri ve Bitcoin özellikleri eklemek amacıyla geliştirilmiştir. TON ekosisteminin yerel tokenı olan Toncoin, son 24 saatte %0.4 düşüşle 7.78 dolara geriledi.

Bitfinex analistleri, bir sonraki kripto kışının potansiyel tetikleyicilerine dikkat çekti. Daha sıkı düzenleyici denetimler ve daha katı kuralların yatırımcı güvenini azaltabileceği ve piyasa satışlarına yol açabileceği belirtilmiştir. Bitfinex analistleri The Block’a “Düzenleyici baskılar, bir kripto kışını tetikleyebilecek büyük bir faktördür” dedi.

Araştırmacılar ayrıca kripto paralarda uzun süreli bir satış dalgasına neden olabilecek makroekonomik unsurları da vurguladı. “Küresel ekonomide önemli bir gerileme veya büyük finansal krizler, kripto varlıklarının büyük ölçekli satışıyla sonuçlanabilir” dediler.

Bitfinex uzmanları ayrıca piyasa doygunluğunun bir kripto kışını başlatabileceğini belirtti. “Tarihi örüntüler, yarılanma sonrası ilk iyimser aşamaların ardından büyük düzeltmelerin genellikle geldiğini gösteriyor; fiyatlar sürdürülemez seviyelere ulaştıkça, kar realizasyonu ve piyasa doygunluğuyla yönlendirilen doğal bir düzeltme bekleniyor,” diye eklediler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir