Tether Kaç TL?



Tether

USDT

24 Saat Hacim
Yükleniyor…

Arz
Yükleniyor…

Market Hacmi
Yükleniyor…

Tether Nasıl Alınır Bilmiyor musun?

Yükleniyor…
1 Tether Kaç TL?

1 Tether (USDT) = Yükleniyor…

1 Tether Kaç Dolar?

1 Tether (USDT) = Yükleniyor…

1 Tether Kaç Euro?

1 Tether (USDT) = Yükleniyor…

Tether (USDT) Hakkında

Tether (USDT), bugün küresel kripto para piyasasında en geniş pazar payına ve en yoğun işlem hacmine sahip olan sabit coindir. Temmuz 2014 tarihinde Kaliforniya’da Brock Pierce, Reeve Collins ve Craig Sellars tarafından kurulan USDT, aynı yılın Ekim ayında dolaşıma girmiştir.

Tether’in temel amacı, yatırımcıların kripto varlıklarını diğer dijital paraların oynaklığından korumak veya uzaklaştırmak için bir ekosistem sağlamaktır. Bu amaçla, Tether doğrudan ABD dolarına ve diğer itibari para birimlerine sabitlenmiş bir dijital varlık sunar.

USDT, çoğu dijital blockchain ağında ve birlikte çalışabilir swaplar ya da kripto para borsaları aracılığıyla kullanılabilir. İlk olarak 2014 yılında Bitcoin ağında tanıtılan USDT, daha sonra diğer dijital ekosistemlere de entegre edilmiştir. Sabit bir değere sahip olması ve piyasa değeri bazında dünya genelinde ilk üç dijital para arasında yer almasıyla dikkat çeker. USDT’nin güncel fiyatını Binance gibi platformlarda anlık olarak takip edebilirsiniz.

Tether Özellikleri

Tether Fiyatı

Yükleniyor…








Yükleniyor…%

Tether Piyasa Değeri

Yükleniyor…








Yükleniyor…%

Tether Hacim

Yükleniyor…

Kripto Sıralaması

Yükleniyor…

Tether Toplam arzı

Yükleniyor…

Tether Maks. Arzı

Yükleniyor…

Tam Seyreltilmiş Piyasa değeri

Yükleniyor…

1 Tether Serbest Piyasada Ne Kadar?

Tether Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Tether Ne İçin Kullanılır ve Onu Eşsiz Kılan Nedir?

Tether (USDT), itibari para birimlerine sabitlenmiştir ve bildirildiğine göre varlıkların daimi olarak sabitlendiği fiziksel para birimi tarafından desteklenerek ve bu para birimi ile değiştirilebilir olarak sahiplerin varlıklarının güvenliğini sağlar. USDT ilk olarak ABD dolarına sabitlenmiş ve desteklenmiştir. Ardından Euro, Japon Yeni, Çin Yuanı ve bildirildiğine göre Meksika Pesosu gelmiştir. Tether’e göre USDT, dijital ekosistemi olumsuz etkilemeden veya çevrim kuru değerini kaybetme riski olmadan sabitlendiği itibari para birimiyle değiştirilebilir.

Tether’in Kurucusu Kimdir?

Tether, girişimciler Brock Pierce, Reeve Collins ve Craig Sellars tarafından 2014 yılında Santa Monica, California’da bir start-up olarak kurulmuştur.

USDT’nin Maksimum Token Arzı Nedir?

Oluşturulması ve dolaşımı, kripto varlığını destekleyen itibari para arzına dayandığı için USDT’nin bilinen bir maksimum arzı yoktur.

Tether’i Diğer Sabit Coinlerden Farklı Kılan Nedir?

Tether web sitesi, dijital varlıkları kripto piyasasının oynaklığından korumak için sabit coin kullanan yatırımcılara bir güvenlik katmanı sunmaya yardımcı olabilecek ana odak noktalarından biri olarak şeffaflığı vurguluyor. Bu özellikle önemli bir faktördür. Çünkü birden fazla sabit coinin itibari para birimleriyle olan paritesi resmi olarak bozulmuş ve sahipleri devalüasyonu dengelemek zorunda kalmıştır. USDT en çok işlem gören sabit coindir ve algoritmik sabit coinlerin aksine gerçek varlıklar tarafından desteklendiği de bilinmektedir.

USDT Nasıl Alınır?

USDT, kredi veya banka kartı ile doğrudan Binance üzerinden satın alınabilir. USDT, Binance borsasındaki diğer kripto paralar karşılığında da alınıp satılabilir. Anlık USDT fiyatı Binance’te gerçek zamanlı olarak güncellenir. USDT fiyatı ve nasıl satın alınabileceğiyle ilgili bilgilere ulaşmak isteyen kullanıcılarımız Tether (USDT) Satın Alma Rehberimize bakabilirler.

USDT’nin Gelecekte Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Kendi fiyat hedeflerinize karar verirken USDT Fiyat Tahmini sayfamıza göz atın. Gösterilen veriler Binance’in görüşüne değil, kullanıcı girdilerine dayalıdır.

Tether Haberleri

Yükleniyor…

Tether Dönüştürücü

USDT

=
USD

EUR

TRY

Son Videolar
Yükleniyor…

Diğer Kripto Paralara Göz Atın

Yükleniyor…