Kriptolar:
30392
Bitcoin:
$61.299
% 0.09
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 3.64
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 61.299
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Tayland’da Bitcoin ETF Heyecanı: İlk Adımlar Atıldı

taylandda-bitcoin-etf-heyecani-ilk-adimlar-atildi

Tayland’ın finansal piyasalarında büyük bir devrim yaşanıyor. Tayland SEC, ONEAM tarafından sunulan ilk kripto para borsa yatırım fonunu (ETF) onayladı. Bu onay Tayland için önemli bir dönüm noktası olarak kabul ediliyor.

Bitcoin Yatırımlarında Yeni Dönem Başlıyor

One Bitcoin ETF Fonu, yalnızca kurumsal yatırımcılara ve yüksek net değere sahip bireylere hitap edecek şekilde tasarlandı. Bu sınırlama, fonun daha sofistike yatırımcılara yönelik olmasının yanı sıra, potansiyel riskleri minimize etmeyi amaçlıyor. Böylece, bireysel yatırımcılar bu yenilikçi yatırım aracına doğrudan erişim sağlayamayacaklar.

Güvenlik ve Likidite Temel Öncelik

One Bitcoin ETF piyasaya 6 Haziran’da sürülecek. Yatırımcılara yeterli likidite ve güvenlik sağlamak amacıyla 11 önde gelen küresel Bitcoin fonuna yatırım yapacak. Bu stratejik adım, Tayland’ı ABD, Hong Kong, Avustralya ve Birleşik Krallık gibi Bitcoin ETF’lerini benimsemiş olan diğer ülkelerle aynı çizgiye getiriyor.

Bu Haber Dikkatinizi Çekebilir: ABD’de 105 Milyon Dolarlık spot Bitcoin ETF’lerine Günlük Giriş

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir