Kriptolar:
30481
Bitcoin:
$60.289
% 2.63
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.17
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.06
Korku & Açgözlülük:
50 / 100
Bitcoin:
$ 60.289
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Tapswap Airdrop Ertelendi: Adil ve Kârlı Bir Lansman İçin

Tapswap

Başlangıçta 30 Mayıs’ta yapılması planlanan Tapswap airdrop etkinliği, airdrop puanlarını toplamak için tasarlanmış botların akını nedeniyle 1 Temmuz’a ertelendi, önceki bir Decrypt haberine göre. Ekip, yaklaşımlarını geliştirmek için daha fazla zamana ihtiyaç duyduğunu iddia etti; bu nedenle, token oluşturma etkinliği şimdi iptal edildi.

Tapswap, X’te yaptığı paylaşımda, “Bundan gerçekten fayda sağlayacağınız nokta bu,” dedi. “Başarımızın beraberinde bazı ‘rahatsızlıklar’ geldi. Bu derece odaklanma, tokenomiklerin ve uygun lansman planının çok daha detaylı bir incelemesini gerektiriyor. Bu da ek zaman gerektiriyor,” dedi ve ekledi:

“Biliniz ki bu, Q3’teki lansmanımızın adil ve daha da önemlisi, ne olursa olsun yanımızda duran tüm destekçilerimiz için karlı olmasını sağlamak içindir.”

Tapswap, The Open Network veya TON üzerinde TAPS token’ının piyasaya sürülmesi için kesin bir tarih vermedi. Airdrop’a katılım kriterleri hakkında da özel bir bilgi vermedi.

Şubat ayında başlatılan oyun, oyunculara bilgisayarlarının veya telefonlarının ekranlarına dokunmaları karşılığında ödeme yapıyor. Elde edilen seviye, her seferinde kaç token toplanabileceği konusunda kuralları ve sınırları belirler. Geliştiricilere göre oyun, yaklaşık 50 milyon meraklı tarafından oynanıyor. Başarısı, tier 1 borsa ortaklarını ve dolandırıcılıkları kendine çekti.

Tapswap, X’te yapılan son bir Ask-Me-Anything oturumunda, “Tüm tokenlerin önemli bir kısmı topluluğa tahsis edilecek,” dedi. Tokenomikler, “token” ve “ekonomi” kelimelerinin birleşiminden oluşur, bir kripto para birimini değerli kılan unsurları tanımlar, insanlar projeye ilişkin bilgilendirilecektir.

Proje, airdrop token dağıtımında kesin olmayı vaat etti. Kullanıcı davranışlarını izlemek için bir izleme sistemi kurduğunu, “yasaklanması gereken hesapları belirlemek,” ve “ahlaksız kullanıcılara, düşüşün bir yüzdesi karşılığında gönüllü olarak teslim olma seçeneği sunarak, herkes için bir kazan/kaybet durumu sağlamak” istediğini söyledi.

“Bu kuralların kötüye kullanılmasını önlemek için önceden açıklanamayacak olsa da, adaleti sağlamak için token dağıtımına ilişkin net kurallar geliştiriyoruz,” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir