Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$61.623
% 1.12
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 61.623
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

T-Rex Group, MicroStrategy için 2x Uzun Pozisyonlu ETF Kaydetti

T-Rex

Borsa yatırım fonları (ETF) ihraççısı T-Rex Group, bitcoin (BTC)-ağırlıklı MicroStrategy (MSTR) için 2x uzun pozisyonlu bir ETF kaydı yaptı.

T-Rex 2X Long MSTR Daily Target ETF, MicroStrategy’nin günlük performansının %200’üne ulaşmayı hedefliyor, SEC’in EDGAR portalına yüklenen dosyaya göre.

T-Rex ayrıca MSTR’de 2x ters pozisyonlu bir ETF de talep etti. Bu iki enstrüman, bitcoin üzerinde kaldıraçlı uzun veya kısa pozisyonlar olacaktır.

Dünyanın en büyük dijital varlığını izleyen ve bitcoin’e büyük ölçüde maruz kalan MSTR, volatilitesiyle ünlüdür. Bitcoin fiyatı sabit olmasına rağmen, hissenin mevcut ima edilen volatilitesi 85.6 ve ortalamasının altına düşüyor.

İlginizi Çekebilir: Julian Assange Masraflarını Bitcoin Bağışıyla Karşıladı

CEO Michael Saylor, şirketin bitcoin rezervlerini artırmak için 500 milyon dolarlık dönüştürülebilir tahvil satacağını söyledi.

SPX’in volatilitesinin 20 katıyla, Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas, bu ETF’lerin “ABD’de şimdiye kadar görülen en volatil ETF’ler olmaya yakın kilitli” olacağını söyledi.

“ETF acı soslarının hayalet biberleri olacaklar,” diye ekledi.

Defiance ve Granite Shares gibi ETF ihraççıları tarafından MSTR’de kısa pozisyon alan ürünler de listelenmiştir.

Mart ayında, T-Rex ayrıca 1.5x-2x pozisyonlarla altı kaldıraçlı ters bitcoin ETF’si için kayıt yaptırdı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir