Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.136
% 1.42
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.136
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Stars Arena Büyümeye Devam Ediyor!

Stars Arena

Kripto severlerin ve yatırımcıların son zamanlarda yakından ilgi gösterdiği Stars Arena büyümeye devam ediyor! İşte Detaylar

Avalanche ağında faaliyet gösteren ve merkezi olmayan sosyal medya (DeSo) bir diğer bilinen ismiyle SocialFi uygulaması olarak bilinen Stars Arena, son zamanlarda dikkat çeken bir büyüme ve etki yaşamaktadır. Eylül ayının sonlarında başlatılan bu platform, benzer uygulamalardan ilham alarak Avalanche ekosistemine özel olarak tasarlanmış bir blok zinciri üzerinde çalışmaktadır.

İlginizi Çekebilir: Stars Arena Nedir?

Son iki gün içinde Avalanche C-Chain ağındaki faaliyetlerde %186’dan fazla bir artışa neden olan Stars Arena, bu artışla birlikte yerel AVAX token’ının değerinde %8’den fazla bir yükselişe yol açtı. Platform, akıllı sözleşmeleri çalıştırmak için özel olarak tasarlanmış Avalanche C-Zinciri üzerinde etkileyici bir büyüme kaydetti.

Son yayınlanan verilere göre, platformda şu an 10.000’den fazla benzersiz aktif cüzdan bulunmaktadır. DappRadar’ın verilerine göre, son iki gün içinde platformda gerçekleşen toplam işlem hacmi 3,26 milyon dolardan fazla olup 462.000’den biraz fazla işlem gerçekleşmiştir.

Stars Arena’nın DeFi alanındaki etkisini ölçmek için kullanılan DefiLlama verileri, platformun kilitlenen toplam değerinin (TVL) 1 milyon doları aştığını göstermektedir. Ancak, bu rakam hala benzer platformların 44,27 milyon dolarlık TVL’si ile karşılaştırıldığında daha düşük kalmaktadır.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Platform, kullanıcıların X (Twitter) hesaplarını entegre etmelerine olanak tanıyan bir model benimsemektedir. Kullanıcılar, diğer kullanıcıların “biletlerini” satın almak için AVAX token’ını kullanırken, bu işlemler platforma ve kullanıcılara küçük bir ücret kesintisi getirir.

Stars Arena, kullanıcılara bilet satın almanın özel sohbetlere erişim sağladığı benzersiz bir deneyim sunmaktadır Benzer uygulamalardan farklı olarak, Stars Arena’nın büyümesi ve etkisi Avalanche ekosistemine önemli bir katkı sağlamaktadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version