Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.582
% 0.89
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Stargate Vakfı, STG Tokenlerinin Yeniden İhraç Edilmesini İstiyor

Stargate vakfı

Stargate Vakfı, merkezi olmayan özerk kuruluşuna (DAO) ait olan Stargate Finance (STG) tokeninin yeniden ihraç edilmemesi tavsiyesinde bulundu.

FTX tasfiye memurları, yeniden ihraçın yasal yansımaları olabileceği ve otomatik durdurmayı ihlal edeceği endişelerini dile getirdi. Tasfiye memurları aynı zamanda, eski kripto para birimi ticaret firması Alameda Research’in STG açık artırmasının tamamını 25 milyon dolara satın aldığını ancak daha sonra FTX’nin iflasını ilan etmesi ve 500 milyon dolar karşılığında hacklenmesi sonucu varlıkların tehlikeye girdiğini belirttiler.

Stargate Vakfı DAO, fonları daha güvenli bir cüzdana taşımak için STG tokenini yeniden ihraç etme teklifinde bulunmakta ancak FTX tasfiye memurları bu öneriyi reddetmekte.

Stargate DAO ise tasfiye memurlarının endişelerinin temelsiz olduğunu ve STG tokeninin yeniden ihraç edilmesinin otomatik durdurmayı ihlal etmeyeceğini savunmakta. Vakıf, “akıllı sözleşmelerin gerçekliğini, sözleşmelerin nasıl çalıştığını veya fonları güvence altına almak için sözleşmeyle nasıl etkileşime gireceklerini kesin olarak kavramayan tasfiye memurlarıyla kurduğu hiçbir etkileşimin olmadığını” belirtti.

FTX’nin iflası ve hacklenmesi sonrası tüm varlıkların yeni cüzdanlara aktarılmasıyla birlikte, Stargate DAO, STG tokenlerinin yeniden ihraç edilmemesi konusunda ısrarcı oldu.

Borsalar, protokoller ve harici tarafların fonların güvenliğini sağlama çabalarına rağmen, vakıf FTX tasfiye memurlarının görüşü nedeniyle STG tokenlerinin yeniden ihraç edilmesine karşı tavsiyesini sürdürüyor.

Sonuç olarak, Stargate DAO ve FTX tasfiye memurları arasındaki anlaşmazlık, güvenliğin ön planda tutulması gereken kripto para birimi sektöründe yeniden güven sorunu oluşturulabilmekte. Ancak, bu tür sorunlar, sektörün daha güvenli ve sağlam bir hale gelmesi için önemli bir fırsat sunabilme ihtimali bulunmakta.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version