Kriptolar:
30445
Bitcoin:
$63.503
% 3.00
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.42
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 63.503
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Spot Ethereum ETF’lerine Staking Ne Zaman Gelecek?

Ethereum ETF

Animoca Brands kurucu ortağı Yat Siu, Hong Kong’un bu yıl içinde spot Ethereum ETF’lerinin stake edilmesine izin verilebileceğini söyledi.

ABD’den sonra spot Bitcoin ve Ethereum ETF’lerine onay veren Hong Kong’ta staking görüşmeleri devam ediyor.

Bu noktada Hong Kong düzenleyicisinin spot Ethereum ETF ihraççılarına ETH staking izni verip vermeyeceği konuşulurken Animoca Brands kurucu ortağı Yat Siu, Hong Kong’un bu yıl içinde spot ETH ETF’lerinin stake edilmesine izin verilebileceğini söyledi.

The Block’a konuşan Yat Siu, Hong Kong’da ETF ihraççısı HashKey’in ETH staking’i ETF’lere eklemek için bir teklif taslağı hazırladığını da söyledi.

Yat Siu’nun açıklamaları:

“Hong Kong’da spot Ethereum ETF’lerine staking özelliğinin eklenmesi için şu anda görüşmeler devam ediyor. ETH staking’in Asya’da ABD’den önce onaylanma ihtimalinin kaçınılmaz olduğunu ve ABD’den önce stakinge onay geleceğini düşünüyorum. Bunun 2024 yılı içinde gerçekleşeceğini düşünüyorum. Ancak ne kadar hızlı olursa olsun, yıl içinde staking konusunda fazla bir hareket olmazsa, ABD seçim sonucunun staking’in önce hangi bölgede onaylanacağı konusunda belirleyici olacağını söyleyebilirim.”

HashKey CEO’su Livio Weng’in Açıklamaları

“ETH’de riskleri artırmadan ödül kazanmak için tasarlanmış bir staking planı hazırladık ve kontrollü bir şekilde ilerliyoruz. ETH ETF’lerindeki en büyük eksik parçanın staking olduğu düşünülüyor.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir