Kriptolar:
30406
Bitcoin:
$61.815
% 1.21
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 1.19
Korku & Açgözlülük:
46 / 100
Bitcoin:
$ 61.815
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Spot Ethereum ETF İhraççıları S-1 Dosyaları için SEC’i Bekliyor

Ethereum

Spot Ethereum ETF ihraççıları, S-1 dosyalarına ilişkin SEC’nin yorumlarını almak için Mayıs 31’de ilk taslakları sunduktan sonra hala bekliyor. İki kaynağa göre, ihraççılar SEC’nin bu taslaklara ilişkin yorumlarını 7 Haziran’da sağlamasını bekliyorlardı, ancak en az iki ihraççı hala herhangi bir geri dönüş almadı. Bir kaynak, şimdi yorumların bu hafta geri gelmesini beklediklerini söyledi.

SEC Başkanı Gary Gensler’ın CNBC’de yaptığı açıklamada, S-1 formlarının onaylanmasının “biraz zaman alacağını” belirttiği konuşmanın ardından bu gelişme yaşandı.

Sürecin ne kadar süreceği belirsiz. Bir kaynak daha önce The Block’a yaptığı açıklamada, S-1 formlarının hazır hale gelmeden önce en az iki tur daha taslak dosyadan geçeceğini tahmin ettiklerini söyledi.

S-1 formları, spot Ethereum ETF’lerinin işlem görmesi için iki adımlı bir sürecin ikinci adımıdır. İlk adım, 19b-4 formlarının onayıydı ve bu onay 23 Mayıs’ta gerçekleşti.

Taslak dosyalar ayrıca birkaç detayı ortaya koyuyor. BlackRock, ETF’sini 10 milyon dolarla finanse ederken, Franklin Templeton %0.19 ücretle başlamayı planlıyor.

Spot Ethereum ETF’leri işlem görmeye başladığında, spot Bitcoin ETF’lerinin başarısını tekrarlayıp tekrarlayamayacakları önemli bir soru olacak. Bitfinex Türev Ürünler Başkanı Jag Kooner, bu ETF’lerin spot Bitcoin ETF’lerine giden akışların yaklaşık %10-20’sini çekmelerini bekliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Spot Ethereum ETF İhraççıları S-1 Dosyaları için SEC’i Bekliyor” te bir düşünce

  1. Pingback: MetaMask, ETH İçin Havuz Staking Hizmetini Başlattı - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir