Kriptolar:
30445
Bitcoin:
$63.154
% 2.34
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.42
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 63.154
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Solana Tabanlı Memecoin, Tek Bir İşlemle %70 Değer Kaybetti!

Solana Fiyatındaki Düşüşündeki Andrew Tate’in Etkisi

Solana (SOL) blok zinciri üzerinde hayata geçirilen ve “likit altın” olarak lanse edilen Beercoin (BEER) isimli memecoin, bugün sabah saatlerinde tek bir işlem sonucunda %70’den fazla değer kaybetti.

SolanaFloor verilerine göre, büyük bir BEER yatırımcısı, erken saatlerde 10 milyon dolar değerinde BEER memecoin sattı. Bu ani ve büyük satış, BEER fiyatının aniden düşmesine yol açtı.

İlginizi Çekebilir: Bollinger Bantlarının Geliştiricisinden Bitcoin Fiyat Yorumu

TradingView verilerine göre BEER fiyatı, sabah saatlerinde 0,003 dolardan 0,0008 dolara kadar geriledi ve %70’den fazla değer kaybetti.

BEER, son bir ay içerisinde Solana ekosisteminde büyük bir popülerlik kazandı. Geçen ayın sonunda Avrupa ve Asya’daki Twitter trendlerine giren BEER, kısa sürede 300 binden fazla takipçi kitlesi elde etti.

Toplamda 30 bin Solana değerinde bir ön satış düzenleyen BEER, hedeflenen miktara kısa sürede ulaşarak rekor kırdı. Ön satış sonrasında Raydium ve diğer birkaç merkeziyetsiz borsada (DEX) işlem görmeye başladı.

Solscan verilerine göre 885,8 milyon arzı olan BEER’ın toplamda 41 binden fazla kullanıcısı bulunuyor. Proje, PEPE, WIF, FLOKI gibi diğer memecoinlere rakip olmayı hedefliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir