Kriptolar:
30406
Bitcoin:
$60.709
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 1.19
Korku & Açgözlülük:
46 / 100
Bitcoin:
$ 60.709
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Shibarium Ağ Etkinliği ve Ücretleri 24 Saat İçinde Fırladı

Shiba Inu Shibarium

Son 24 saat içinde Shiba Inu’nun Shibarium ağı üzerinde büyük bir aktivite artışı yaşadı ve bu durum temel bir blockchain istatistiğindeki değişiklikle kendini gösterdi. Shibariumscan’e göre, işlem hacmi 5.150’den 7.930’a çıkarak %60’lık net bir artış gösterdi.

Bu işlem hacmindeki artışa paralel olarak, ağ ücretleri de keskin bir şekilde yükseldi. Aynı dönemde, bu ücretleri ödemek için kullanılan BONE tokeni, 16.68 BONE’den 32 BONE’ye çıktı.

Shibarium’un işlem paradigmasına göre, işlem ücretleri için BONE kullanılır; bu tokenlerin bir kısmı SHIB’e dönüştürülür ve ardından yakılır. Bu yakma işlemi, Shiba Inu token dolaşımını azaltarak zamanla değerlerini artırabilir.

Bu ağ aktivitesi patlamasını besleyen bir dizi faktör bulunuyor. Son piyasa istikrarsızlığı sırasında Shiba Inu tokenleri daha fazla yatırımcı ilgisi çekmiş ve bu da Shibarium için işlem talebini artırmıştır.

Ağdaki aktif hesap sayısında %13.7’lik bir artış—687’den 781’e çıkış—bu yüksek aktiviteyi gösteriyor. Özellikle, aktif kullanıcı sayısı artarken, yeni hesap oluşturma bir nebze azalmış, bu da mevcut kullanıcı tabanının bu aktivite artışını yönlendirdiğini ima ediyor.

İşlem hacimlerinin artması ve SHIB tokenlerinin yakılması yoluyla metodik olarak azaltılması, ağ genişlemesini ve gelecekteki değer artışı potansiyelini tetikleyen ikiz faydalar gibi görünmekte. Bu dinamik, muhtemelen SHIB meraklılarını aktif kalmaya ve Shiba Inu ağına yatırım yapmaya devam etmeye teşvik ediyor.

 

Not: bu yazı bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Shibarium Ağ Etkinliği ve Ücretleri 24 Saat İçinde Fırladı” te bir düşünce

  1. Pingback: 3,5 Yıldır Elinde Tuttuğu Shiba Coinleri Satan Balinanın Karı Dudak Uçuklattı - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir