Kriptolar:
30445
Bitcoin:
$62.936
% 2.13
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.42
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 62.936
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Shiba Inu (SHIB) Büyük Bir Sürpriz Yapmaya Hazır Mı?

Shiba Inu (SHIB) Büyük Bir Sürpriz Yapmaya Hazır Mı?

Ethereum tabanlı bir memecoin olan Shiba Inu (SHIB), tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) yeniden test etmek için potansiyel bir yükseliş kırılımına hazırlanıyor. Yaklaşık 25 milyar dolarlık tam seyreltilmiş piyasa değeri ve ortalama 653 milyon dolarlık günlük işlem hacmi ile Shiba Inu, popüler bir memecoin olmaya devam ediyor.

Ancak, SHIB fiyatı son sekiz haftadır yaklaşık 0,000029 dolardaki dirençle karşı karşıya kaldı. Bu durum, kararsız yatırımcıların ilgisini siyasi temalara dayalı MAGA gibi daha değişken memecoinlere yönlendirdi.



Yükseliş Öncesi Konsolidasyon

Glassnode’dan gelen zincir içi verilere göre, son iki haftada potansiyel kar elde etmek için çeşitli kripto para borsalarına 103 milyon dolardan fazla değere sahip 4 trilyon adetten fazla SHIB yatırıldı. Bu durum, alıcıların SHIB fiyatını yükseltmek için mücadele ettiğini ve bu eğilimin geçen haftadan beri devam ettiğini gösteriyor.

Shiba Inu’nun SHIB fiyatı, haftalık 1.618 Fibonacci uzatma çizgisiyle aynı hizada olan 0.000080 dolara doğru potansiyel bir yükselişten önce 0.000018 dolar civarındaki son düzeltme tabanını yeniden test edebilir.

Shiba Inu ekosistemi, özellikle ikinci katman (Layer 2) ölçeklendirme çözümü Shibarium’daki gelişmelerle önemli bir büyüme kaydetti. WoofSwap, ChewySwap, DogSwap ve MARSWAP gibi önde gelen merkeziyetsiz finans (DeFi) platformları tarafından desteklenen Shibarium, yaklaşık 2.4 milyon dolarlık bir toplam kilitli değere (TVL) ulaştı. Bu gelişmeler, ekosistemi güçlendirdi ve faydasını artırdı.

Yakın zamanda, Shiba Inu geliştirici ekibi, Shibarium ağında önemli bir geliştirme yaparak BONE token’larını Ethereum köprüsü üzerinden köprülemek için gereken süreyi yedi günden sadece 45 dakikaya düşürdüğünü duyurdu. Bu geliştirmenin kullanıcı deneyimini iyileştirmesi ve Shiba Inu ekosistemine daha fazla kullanıcı veya katılımcı çekmesi bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Shiba Inu (SHIB) Büyük Bir Sürpriz Yapmaya Hazır Mı?” te bir düşünce

  1. Pingback: Uniswap Vakfı, UNI Stake ve Delegasyon Oylamasını Erteledi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir