Kriptolar:
30453
Bitcoin:
$62.928
% 0.55
BTC Dominasyonu:
%53.6
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 62.928
BTC Dominasyonu:
% 53.6
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Shiba Inu Balinaları Yeniden Uyandı! Trilyonlarca SHIB Harekete Geçti

Kripto para dünyasının iki numaralı meme coini Shiba Inu, son 24 saat içinde devasa miktarda işlem gördü. Bu süre zarfında 1,5 trilyon SHIB token’ı el değiştirdi. Bu etkileyici balina işlemleri, son 48 saat içinde piyasada gözlemlenen önemli hacim artışıyla aynı zamana denk geldi. Shiba Inu’nun tersine dönme ve yükselişe geçme çabaları bu hareketlilik ile kendini gösteriyor.

Shiba Inu Balinaları Aksiyon Alıyor

Binance, Coinbase, Kraken, Gate.io ve Robinhood gibi önde gelen borsalar bu büyük işlemlerde yer aldı. SHIB işlemlerinin hacmi 42,6 milyar SHIB ile 397 milyar SHIB arasında değişti.

Binance Hot Wallet, 7,82 milyon dolar değerinde 357,4798 milyar SHIB’yi transfer ederek dikkat çekti. Bu durum, büyük olasılıkla önemli borsa işlemlerine veya büyük ölçekli alım satımlara işaret ediyor. Coinbase Hot Wallet ise 1,88 milyon dolar değerinde 808 milyar SHIB satın alarak çeşitli işlemlere dahil oldu. Bu hamle, muhtemelen bireysel yatırımcılar veya kurumsal oyuncular tarafından önemli miktarda birikim yapıldığını gösteriyor.

Cumberland DRM ise 2,67 milyon dolar değerinde 112 milyar SHIB gönderdi ve 2,49 milyon dolar değerinde 105 milyar SHIB aldı. Robinhood ise muhtemelen perakende ilgisini veya platform kaynaklı hareketleri yansıtan 5,09 milyon dolar değerinde 208 milyar SHIB’lik bir transfer gerçekleştirdi.

Büyük Hareketler Her Zaman Fiyat Artışı Demek Değildir

Bu büyük hareketler ne kadar etkileyici olsa da, ani fiyat artışları veya düşüşleri garanti etmiyor. Shiba Inu’nun fiyatı şu anda SHIB/USDT günlük grafiğinde yaklaşık 0,00002364 dolardan işlem görüyor. Fiyat, genellikle azalan üçgen formasyonu içinde konsolidasyon eğiliminde olsa da son zamanlarda formasyonun üst seviyesini test etti.

Shiba Inu fiyatı, 50 ve 100 EMA (Üssel Hareketli Ortalama) arasında sıkışmış durumda ve bu durum yaklaşan bir dalgalanma artışına işaret ediyor olabilir. 50 günlük EMA’nın 0,000024 dolarda kırılması yükselişe geçiş sinyali olarak kabul edilirken, bu seviyenin kırılamaması daha fazla konsolidasyon veya düşüşe yol açabilir.

Shiba Inu’nun 0,00008 dolarlık zirvesine hala çok yol var. Bir boğa sezonunda SHIB fiyatının 0,01 seviyelerini aşması bekleniyor. Peki, Shiba Inu bir sonraki meme coin dalgasında eski zirve seviyelerini aşabilecek mi? Bunu zaman gösterecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Shiba Inu Balinaları Yeniden Uyandı! Trilyonlarca SHIB Harekete Geçti” te bir düşünce

  1. Pingback: Shiba Inu Ekibinden Topluluğa Uyarı: "Bu Konuda Dikkatli Olmanız Gerekiyor"! - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir