Kriptolar:
30445
Bitcoin:
$63.280
% 2.62
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.42
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 63.280
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

SEC, Ethereum ETF Başvurularını İncelemeye Devam Ediyor

Ethereum ETF

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Ethereum ETF başvuruları üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. SEC, S-1 formlarını Ethereum ETF sunacak platformlara bazı düzeltmeler yapılması gerektiğini belirterek geri gönderdi. İhraççılardan, bu yorumları ele alarak formları yeniden sunmaları istendi. İçeriden bir kaynağa göre, bu süreç tamamlanmadan önce en az bir tur daha gerekli olacak.

SEC’nin geri bildirim süreci

SEC, hafif yorumlarla geri gönderilen S-1 formlarının, ihraççılar tarafından 8 Temmuz’a kadar düzeltilerek yeniden sunulmasını talep etti. Kaynak, bu formların geri gönderilmesinin son başvuru olmayacağını ve ETF’lerin hayata geçmesi için en az bir tur daha başvuru yapılması gerekeceğini belirtti. “Hiçbir zaman dolambaçlı bir yol olmaktan çıkmaz,” dedi kaynak.


Bu yazı da dikkatinizi çekecektir: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 29 Haziran


ETF’lerin piyasaya sürülme süreci

Ethereum ETF’lerinin piyasaya sürülmesi için iki adımlı bir süreç izleniyor. İlk adımda, ihraççılar 19b-4 formlarını Mayıs ayında önemli bir tarihten önce onaylatmışlardı. Ancak, S-1 formları belirli bir son tarihe bağlı olmadan, SEC’in geri bildirim sürecine bağlı olarak ilerliyor. Başlangıçta, ETF’lerin 4 Temmuz gibi erken bir tarihte piyasaya sürülebileceğine dair raporlar olsa da, bu tarih artık geçerli değil. İhraççılar, ETF’lerin ne zaman yayına gireceği konusunda hala net bir bilgiye sahip değil. Ancak, SEC’in nihai başvurular için bir son tarih belirlemesiyle birlikte daha net bir tablo ortaya çıkacak.

SEC Başkanı Gary Gensler, Ethereum ETF onaylarının “bu yaz içerisinde bir zamanda” gerçekleşebileceğini ifade etmiş, ancak daha kesin bir zaman çizelgesi sunmamıştı. Bu belirsizlik, ihraççıların ve yatırımcıların süreci yakından takip etmeye devam etmesine neden oluyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir