Kriptolar:
30281
Bitcoin:
$65.162
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.65
Piyasa Değeri:
$2.40 T
% 1.29
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 65.162
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.40 T

SEC Başkanı Gensler’den Ethereum ETF Açıklaması

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, spot Ethereum ETF onayının yaz aylarında gelebileceğini belirtti. Bu gelişme, Ethereum yatırımcılarını heyecanlandırdı.

SEC, uzun süren sessizliğini bozarak 19b-4 dosyalarını Mayıs ayında onaylamıştı. Ancak sıra S-1 dosyalarına geldiğinde, SEC yeniden sessizliğe bürünmüştü. Gensler’in bu öngörüsü, spot Ethereum ETF onayının yakın olduğuna işaret ediyor.

SEC Başkanı Gary Gensler, kısa süre önce CNBC’de yaptığı açıklamada, S-1 formlarının onaylanmasının “biraz zaman alacağını” ifade etmişti. Kıdemli ETF analistleri, ilk tahminlerine göre onayın Haziran sonu ya da Temmuz başında gelebileceğini öngörüyor.

Ripple’ın Yeni Projesi: XRPL EVM Sidechain ile Blockchain Dünyasında Yeni Bir Dönem Başlıyor

S-1 onayının ardından spot Ethereum ETF’lerinin işleme açılması bekleniyor. Bununla birlikte, SEC’in tıpkı 19b-4 dosyalarında olduğu gibi beklenmedik şekilde hızlı davranması durumunda tarihler daha erkene çekilebilir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %3,5 düşüş yaşayan Ethereum, yazım esnasında 3.507 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir