Kriptolar:
30453
Bitcoin:
$61.853
% 1.81
BTC Dominasyonu:
%53.6
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 61.853
BTC Dominasyonu:
% 53.6
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Santiment’ten Altcoinler İçin Alım Sinyali

Kripto para piyasası son zamanlarda önemli bir düşüş yaşadı ve bu durum birçok yatırımcıyı endişelendirmiş durumda. Santiment gibi on-chain analiz platformları ise bu düşüşlerin bazı altcoinler için alış fırsatı yarattığını belirtiyor.

Santiment tarafından 25 Nisan’da yapılan bir analizde, altcoinlerin %85’inden fazlasının tarihi bir fırsat bölgesinde olduğu ifade edildi. MVRV (Piyasa Değeri/Gerçekleşen Değer) oranı kullanılarak yapılan analiz, birçok altcoinin şu anda aşırı değerli olmadığını, aksine düşük değerli olduğunu gösteriyor.

Yaşanan düşüşler ve yatırımcıların korku duygusu, Santiment’e göre alım yapmak için doğru zamanı gösteriyor. Boğa piyasalarında bu tür fırsatların sıkça ortaya çıkmadığı da göz önünde bulundurulması gereken bir faktör.

Santiment analizi, orta vadeli kazanç ve kayıpların birçok altcoin cüzdanında ağır kayıplara işaret ettiğini de belirtiyor. 1 aylık, 3 aylık ve 6 aylık döngülerde cüzdanların getirileri incelendiğinde ise takip edilen varlıkların %85’inden fazlasının tarihi bir fırsat bölgesinde olduğu görülüyor.

Santiment yetkilileri, piyasa değerindeki düşüşlerin ardından yatırımcıların korku duygusu yaşadığını ve bu durumun alış sinyali olabileceğini ifade ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Santiment’ten Altcoinler İçin Alım Sinyali” te bir düşünce

  1. Pingback: Santiment Son Trend Altcoin'i ve Nedenini Açıkladı! - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir