Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$60.938
% 1.05
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 60.938
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Santiment Son Trend Altcoin’i ve Nedenini Açıkladı!

Onchain Analizi Balinalar

Kripto para piyasalarını analiz eden Santiment şirketi, son dönemde en çok trend olan altcoini belirledi.

Santiment tarafından yapılan açıklamada, Ondo (ONDO) isimli altcoinin son 11 gün içerisinde %75’lik bir artış yakalayarak piyasadaki en trend altcoin haline geldiği ifade edildi. Analistler, ONDO’nun bu performansını göz ardı etmenin zor olduğunu vurguluyor.

Fiyat artışı ve trend yükselişinin arkasındaki sebep olarak ise: 26 Şubat tarihinde 5.110 olan ONDO cüzdan sayısının, 26 Mayıs itibarıyla 33.225’e yükselmesi gösteriliyor. Bu da cüzdan sayısında %550’lik bir artış anlamına geliyor. Aynı zaman diliminde altcoinin fiyatı da yaklaşık %200 oranında değer kazandı.

Gerçek dünya varlıkları (RWA) üzerine kurulu bir altcoin olan ONDO, ABD tahvillerini kripto para dünyasına taşıdığını iddia ediyor.

Ancak, yazının yazıldığı tarihte ONDO’nun Binance borsasında listelenmediği görülüyor. Buna karşın Coinbase, Binance’in önüne geçerek ONDO’yu listeleyen ilk borsa olma özelliğini taşıyor. Diğer önemli kripto para borsaları Bybit, Kraken ve Kucoin de ONDO’yu listeleyen borsalar arasında yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir