Kriptolar:
30481
Bitcoin:
$58.731
% 3.58
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.17
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.06
Korku & Açgözlülük:
50 / 100
Bitcoin:
$ 58.731
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Samson Mow, Politikacıları Uyardı!

Samson Mow, Politikacıların Kripto Para Yanlısı Tutumuna Karşı Uyardı

Blok zinciri firması Pixelmatic’in CEO’su Samson Mow, siyasilerin son dönemde kripto para yanlısı açıklamalar yapmalarına ilişkin endişelerini dile getirdi. Bitcoin fiyatında 1 milyon doları hedefleyen Mow, bu durumun uzun vadede Bitcoin için olumsuz sonuçlar doğurabileceğini savundu.

Bitcoinist’te yer alan habere göre, Mow, ABD başkan adaylarının kripto paralara yönelik artan ilgisini değerlendirdi. Politikacıların bu tutumunun ilk bakışta olumlu görünse de, Mow bu durumun Bitcoin’in özüne ters düştüğünü ve uzun vadede olumsuz sonuçlara yol açabileceğini vurguladı.

İlgili: Caitlyn Jenner’in X Hesabı Hacklendi ve Memecoin Tanıtımı Yaptı

Mow, kriptoya karşı geçmişte sergilenen düşmanca tutumun yerini ani bir destekleyici tavra bırakmasının, “güçlü bir Bitcoin ahlakı” oluşmadan gerçekleştiği takdirde tehlikeli olabileceğini savundu. Bu durumun, bir sonraki FTX iflası, Terra (LUNA) çöküşü veya Genesis batışı gibi olaylara zemin hazırlayabileceğini ifade etti.

Mow, Bitcoin’in merkeziyetsiz ve sansüre dirençli yapısının, onu diğer kripto paralardan ayıran en önemli özellikler olduğunu kaydetti. Politikacıların kriptoya olan desteğinin, Bitcoin’in bu temel özelliklerini zedeleyebileceği ve onu diğer kripto paralarla benzer hale getirebileceği endişesini dile getirdi.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir