Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.726
% 0.11
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.726
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

ROCO Finance Nedir? ROCO Ne İşe Yarar?

ROCO Finance nedir? ROCO Finance (ROCO), blockchain aracılığıyla oyun sektöründe yer alan geliştiriciler, içerik oluşturucular ve topluluklarına yönelik blockchain hizmeti veren merkeziyetsiz bir platformdur. ROCO Coin ise platformun yerel kripto para birimidir ve oyuncuların oyun içi öğe alımında kullanılmaktadır.

ROCO Finance nedir?

Projenin amacı, Blochchain üzerinden Play and Earn anlayışı ile oyun geliştiricileri ile oyuncu kitlesini aynı platform üzerinde birleştirmeyi amaçlamaktadır. ROCO Finance, oyun geliştiricileri, oyuncu kitlesi ve oyun içi sanal öğelere yönelik Blockchain ağı destekli hizmet vermektedir.

Bu yazının yazıldığı 9 Mart tarihi itibari ile 1 ROCO Coin fiyatı 5.87 TL’dir. Güncel döviz kuru ile 0.40 ABD Dolarına denk gelmektedir.  Son 24 saatte fiyatı %1.47 yükselmiştir. Piyasalarda dolaşımdaki arz miktarının verisi mevcut değildir. Maksimum arz miktarı ise 100.000.000 ROCO Coin’dir. ROCO Finance (ROCO) Coin, CoinMarketCap kripto para piyasasında 3335.sırada bulunmaktadır. Ayrıca, son 24 saatlik işlem hacmi 9.058.142 Türk Lirasıdır. Toplam piyasa değeri ise bilinmemektedir. 

Avantajları ve Dezavantajları

ROCO Coin’in bazı avantajları şunlardır:

Oyuncular, oyun oynarken kazandığı oyun içi ödüllerini ROCO Coin aracılığıyla gerçek değere getirebilir ya da gerçek dünyadaki değeri oyun içi öğe olarak oyuna transfer edebilir. ROCO Coin platformundaki kullanıcılar, oyun oynarak eğlenmenin yanı sıra ticaret yapıp gelir elde edebilir. Yatırımcılar, ROCO Coin’lerini stake edebilirler ve bu sayede pasif gelir elde etme imkanı sağlamış olurlar.

ROCO Coin’in bazı dezavantajları şunlardır:

Blok zinciri tabanlı oyunların aralarında sürekli yüksek rekabet içinde olması sebebiyle ROCO Coin, rakiplerinin gerisinde kalarak arz ve talep düşüşleri yaşayabilir. Her kripto para biriminde olduğu gibi ROCO Coin’de yüksek volatiliteye sahiptir. B undan dolayı aniden kısa süre içinde fiyatında ani yükselişler ve düşüşler görülebilmektedir. Bu yüzden riskli yatırım grubunda yer alan kripto paralardan biridir. 

ROCO Finance nedir? ROCO Coin’e Nasıl Sahip Olunur?

  • ROCO Coin Gate.io, Huobi Global, MEXC ve BKEX gibi tanınan borsalarda listelenmektedir.
  • Öncelikle, yukarıda belirtilen ROCO Coin’in listelendiği herhangi bir borsa platformuna giriniz. Ardından ücretsiz hesap oluşturma sayfasına giriniz.
  • Sizden istenilen bilgileri girdikten sonra hesabınızı oluşturunuz.
  • Kimlik doğrulama işlemi adımlarını eksiksiz bir şekilde tamamlayınız.
  • Ardından, hesap açılış ve doğrulama işlemini tamamladıktan sonra borsanın para yatırma sekmesinden sizin için uygun olan yöntem ile para transferi gerçekleştiriniz.
  • Son adımda ise, ROCO Coin’in listelendiği borsa sekmesine giriniz. Güncel fiyat üzerinden veya dilediğiniz tutarı girerek kolayca ROCO Coin sahibi olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir