Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$61.471
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 61.471
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Robert Kiyosaki’ye Göre Bitcoin, Milyoner Olmanın En Kolay Yolu

Rober Kiyosaki'ye Göre Bitcoin, Milyoner Olmanın En Kolay Yolu

Zengin Baba Yoksul Baba kitabının ünlü yazarı Robert Kiyosaki, Bitcoin‘in, milyoner olmanın en kolay yolu olduğunu belirtti. Kiyosaki, kripto para biriminin “zor işleri” yaptığı için bu kadar değerli olduğunu vurguladı. Bitcoin’i, zeka, özveri ve şans gerektiren girişimcilikle karşılaştırdı. “İşte bu yüzden Bitcoin’i seviyorum.” diye ekledi.

Bitcoin ile Milyonerlik Kolay mı?

Kiyosaki, Salı günü X platformu üzerinden takipçileriyle düşüncelerini paylaştı. Düşüncelerinde Bitcoin‘in zengin olma yolunda en basit seçenek olduğunu ifade etti.

Kiyosaki, Bitcoin yatırımını, milyoner statüsüne ulaşmak için gereken zeka, özveri ve şansı gerektiren girişimcilikle kıyasladı. “Bir girişimci olarak milyonlar kazanmak zordur. Ben biliyorum. Kendi işinizi kurarak milyoner olmak için gerçekten zeki, adanmış ve şanslı olmalısınız.” dedi.

Robert Kiyosaki’nin Yatırım Tercihleri

Kiyosaki, uzun zamandır Bitcoin konusunda olumlu düşüncelerini paylaşıyor ve kripto para birimini altın ve gümüşle birlikte yatırım yapılabilir varlıklar olarak öneriyor. Altın ve gümüşü “Tanrı’nın parası” olarak tanımlayan Kiyosaki, Bitcoin için ise “insanların parası” nitelendirmesini yapıyor.

Bitcoin’in değer kazanma potansiyelinin, zorlu ekonomik koşullarda bile yatırımcılar için güvenli bir liman olabileceğini belirten Kiyosaki, bu nedenle kripto para birimine olan güveninin tam olduğunu söylüyor. “Bitcoin, benim için zor işleri yapıyor ve bu yüzden onu tercih ediyorum.” diye belirtti.

İlginizi Çekebilir: Dünyanın En Büyük Bankası’ndan Bitcoin Yorumu!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir