Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$62.641
% 1.43
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 62.641
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Ripple XRP Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!

xrp

Ripple XRP tarafından grafik oluşumu, piyasadaki trendleri, işlem hacmini ve olası gelecek hamleleri değerlendiriyoruz.

XRP tarafında güzel bir yapı oluşumları gözlemlemekdeyiz, bu oluşumlar XRP tarafında güzel bir hareketlerin gelmesine işaret ediyor. Şimdi bu yapıları analiz etmeye başlayalım.

İlk olarak, fincan-kulp formasyonunu göz önünde bulunduralım. Grafikte formasyon tamamlanmış durumda ve giriş noktasına gelmiş, buradan tepki hareketini gerçekleştirmiş durumda. Eğer formasyon beklediğimiz gibi hareket ederse, 0.82 dolar seviyesine kadar bir yükseliş bekleyebiliriz. Potansiyel bir düşüş durumunda ise 0.54 dolar seviyesi stop-loss için faydalı olabilir.

XRP Grafik Analizi

XRP, Ripple tarafından geliştirilen bir kripto para birimidir. Ripple, özellikle bankalar arası ödemeleri hızlandırmak ve mali işlemleri daha verimli hale getirmek amacıyla oluşturulmuş bir ödeme protokolüdür. XRP, Ripple ağı içinde kullanılan ve bu ağ üzerinde değer transferi yapmak için kullanılan bir token olarak işlev görür.

Daha Fazla Bilgi İçin XRP Coin Nedir? Yazımızı Okuyabilirsiniz!

Fincan Kulp Formasyon Örneyi
Fincan Kulp Formasyon Örneyi

İkinci formasyonumuz ise fincan-kulp yapısının ardından oluşan simetrik üçgen. Bu üçgenin kırılma yönünde bir hareketlenme işareti olduğunu söyleyebiliriz. Eğer beklentimize uygun olarak bu üçgen yukarı yönlü kırılırsa, bu durum XRP için güzel bir yükseliş getirebilir ve fincan-kulp formasyonunun devamı anlamına gelebilir. Bu iki formasyonun beklediği yükseliş hedefi XRP için önemli bir direnç seviyesi olan 0.85 seviyesine denk geliyor.

XRP Grafik Analizi

 

XRP tarafında yükseliş öncesinde bir yüksek kaldıraç temizleme liqitasyonu görülebilir. Grafikte gözüktüğü gibi, XRP belirli bir yüksek kaldıraç kullanımından kaynaklı likidasyonlara doğru gidebilir. Bu likidasyonlar sonrasında bir yükseliş hareketi gerçekleşebilir ve bu da önceki short pozisyonları kapamak üzere yukarı doğru bir harekete işaret edebilir.

XRP Borsa Likidasyon Haritası
XRP Borsa Likidasyon Haritası
Binance XRP/USDT Likidasyon Haritası
Binance XRP/USDT Likidasyon Haritası

XRP tarafında Long-Short oranlarına bakdığımız zaman short yönlü pozisyonların daha baskın olduğunu görmekteyiz. XRP tarafında bu durumda Piyasa yapıcı işlem alınan yönün aksine bir hareket gerçekleşdire bilir ki, buda liqitasyon haritasında dediyimiz senaryonun benzeri bir durumuna işaret ediyor.

XRP/USDT Long Short Oranları
XRP/USDT Long Short Oranları

XRP Piyasa Verileri

– Piyasa Değeri: 33,484,253,065 dolar, toplam XRP arzının %0.02’si.
– Günlük İşlem Hacmi: 830,149,834 dolar.
– Günlük İşlem Hacmi/Piyasa Değeri Oranı: %2.55.
– Dolaşımdaki Arz: 54,065,019,376 XRP (%54.07).
– Toplam Arz: 99,988,129,668 XRP.
– Maksimum Arz: 100,000,000,000 XRP.
– Tam Şişirilmiş Piyasa Değeri: 61,933,304,476 dolar.

XRP Token BinanceBitGetKucoinMexcHoubi ve Gate.io gibi Global Borsalardan kolayca alıp satabilirsiniz.. Coin Mühendisi takipçilerine özel olarak tanımlanmış  indirim linkinden faydalanmak isterseniz, kayıt olmak istediğiniz borsanın üzerine tıklayarak referans kodumuzu kullanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir