Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$60.195
% 2.90
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 60.195
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Ripple CEO’su Garlinghouse, Kripto Eğilimlerini ve Zorluklarını Tartışıyor

Brad Garlinghouse

Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse, günümüz kripto dünyasındaki bazı eğilimler hakkında yorum yaptı. CNBC’den MacKenzie Sigalos ile yaptığı son röportajda Garlinghouse, “Yaşamak için büyülü bir zaman” dedi. Bu, Sigalos’un kripto alanındaki mevcut olaylar hakkındaki görüşlerini sormasına verdiği cevaptı.

Kripto Endüstrisindeki Önemli Konular

“Biden’ın SAB 121 vetosu, Gensler’in hâlâ SEC’de olması ve SEC’in Ethereum ETF onayı gibi birçok konuyu tartıştık.”

Garlinghouse, ulusal düzeyde kurumlara yeni bir odaklanma gelişimini belirtti. Pro-kripto, yenilik yanlısı ve tüketici koruması yanlısı yetkililerin kilit pozisyonlara seçilmesinin endüstrinin ana akım liderliğe entegrasyonunda iyileştirmeler sağladığını vurguladı.

Garlinghouse’a göre, SEC’in Ethereum ETF’sini onaylaması bekleniyordu. SEC’in siyasette ve kamuoyu mahkemesinde kaybettiğini açıkladı. Bu nedenle, Ethereum ETF’lerini onaylamama kararı, komisyon için başka bir kayıp durumu yaratabilirdi.

Bu İlginizi Çekebilir: Senatör Wyden Meclis’in FIT21 Yasasını Övdü

Garlinghouse, kripto endüstrisindeki gelişmeleri kutlarken, Biden yönetiminin alması gereken en önemli kararın Gary Gensler’in SEC Başkanı olarak seçilmesinin kaldırılması olduğunu belirtti. Ona göre, bu, kripto ve gelişme çağrısını seçmenlere iletmek için en önemli adımdır.

Ancak CEO, Başkan Biden’ın Kongre’nin Personel Muhasebe Bülteni (SAB 121) kararı üzerindeki vetosu konusunda endişelerini dile getirdi. Örneğin, Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, Biden hükümetinin hata yapmak için kritik bir zamanı seçtiğini belirterek, bu eylemi “inanılmaz derecede hayal kırıklığı yaratıcı” olarak nitelendirdi.

Garlinghouse’a göre, SAB 121 vetosu bildirimi, Biden yönetiminin kripto paralara karşı tutumunu ortaya koydu ve yaklaşan ABD başkanlık seçimlerinde bazı kripto seçmenlerini etkileyebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Ripple CEO’su Garlinghouse, Kripto Eğilimlerini ve Zorluklarını Tartışıyor” te bir düşünce

  1. Pingback: Ripple’ın Planlanan Stablecoini RLUSD, Piyasayı Hedefliyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir