Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$60.773
% 0.20
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 60.773
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Reuters, Ethereum Spot ETF’lerinin İşlem Görmeye Başlayacağı Tarihi Açıkladı!

ether

Reuters, kendi kaynaklarına dayandırdığı haberinde, Ethereum Spot ETF’lerinin S-1 formlarının tahmini onay tarihini duyurdu. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Ethereum ETF’leri için başvuruları potansiyel olarak 4 Temmuz gibi erken bir tarihte onaylayabileceği bildiriliyor.

Haber ajansının bildirdiğine göre, SEC’in “varlık yöneticileri ve düzenleyiciler arasındaki görüşmeler son aşamaya girerken, 4 Temmuz gibi kısa bir süre içinde ETH spot fiyatına bağlı borsa yatırım fonlarını (ETF) onaylayabileceği” belirtiliyor. Bu bilgi, sektör yöneticileri ve diğer katılımcılar tarafından Reuters ile paylaşıldı.

İlginizi Çekebilir: World Chain ve Alchemy: Web3 Geliştiricileri İçin Yeni Ortaklık

SEC’in başkan vekili Gary Gensler, Salı günü spot Ethereum ETF’lerini başlatma süreci hakkında yaptığı yorumda “sorunsuz ilerlediğini” belirtti. Aynı gün, yatırım yönetimi firması VanEck, Ethereum ETF’si için Form 8-A başvurusunda bulunarak finansal aracın yakında bir borsada işlem görebileceğini öne sürdü.

Potansiyel lansman tarihi olan 4 Temmuz, Bloomberg’in Kıdemli ETF analisti Eric Balchunas tarafından yapılan tahminlerle yakından örtüşüyor. Geçtiğimiz ay, SEC, sekiz Ethereum ETF’si için 19b-4 formlarını onayladı. Bu yeni finansal enstrümanları piyasaya sürmeye çalışan firmalar, ticarete başlamadan önce kayıt beyanlarının veya S-1’lerin yürürlüğe girmesini bekliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir