Kriptolar:
30352
Bitcoin:
$59.921
% 6.52
BTC Dominasyonu:
%54.2
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 1.13
Korku & Açgözlülük:
55 / 100
Bitcoin:
$ 59.921
BTC Dominasyonu:
% 54.2
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Rapçi Lil Pump Alnına Solana Dövmesi Yaptırdı

Amerikalı rapçi Gazzy Garcia, daha çok bilinen adıyla Lil Pump, Instagram’da Solana blockchain platformunu anımsatan yeni dövmesini paylaştı. Garcia, 14 milyondan fazla takipçisine yeni dövmelerini beğenip beğenmediklerini sorarken, Solana token’larını çoktan sattığını da belirtti.

“Yeni dövmelerimi beğendiniz mi? SOL’umu sattım,” diye yazdı Garcia Lil Pump, özellikle 2017’de Billboard’un Hot 100 listesinde üçüncü sıraya kadar yükselen “Gucci Gang” single’ı ile tanınıyor.

Lil Pump’ın Solana dövmesi sosyal medyada nasıl karşılandı?

Instagram takipçileri, Garcia’nın yeni dövmesini pek beğenmedi. Birçok hayran, rapçinin eski halini özlediklerini yorumlarda belirtti. Bazıları dövmenin gerçek olup olmadığını sorgularken, bir kesim bu hamlenin Solana’nın (SOL) fiyatını artırabileceğini düşündü. Bir takipçi, “Aya doğru! Gucci Gang, Gucci Gang, Gucci Gang!” yorumunu yazdı.

Trader Mane ise Lil Pump’ın dövmesini sert bir dille eleştirdi: “Kripto kazançlarınız yaptığınız müzik kadar kötü. İyi haber şu ki, her ikisinde de o kadar başarısızsınız ki ikisinden de para kazanamıyorsunuz.”

Garcia’nın yeni dövmesi, ünlülerin desteklediği birçok kripto projesinin ciddi düşüşler yaşadığı bir dönemde geldi. 6 Haziran’da ünlülerin piyasaya sürdüğü birçok token en az %66 oranında değer kaybetti. Caitlyn Jenner, Amerikalı rapçi Rich the Kid ve Nijeryalı şarkıcı David Adedeji Adeleke Oon gibi isimlerin desteklediği kripto tokenler, ilk kazançlarının ardından büyük bir düşüş yaşadı.

Ayrıca, boks efsanesi Floyd Mayweather ve Amerikalı rapçiler Moneybagg Yo (SPEAK) ve Trippie Red (BANDO) ile ilişkili kripto paralar da yaklaşık %90 oranında değer kaybeden ünlü bağlantılı coinler arasında yer alıyor.

Buna rağmen, ünlüler yeni token çıkarmaya devam ediyor. 11 Haziran’da, tartışmalı sosyal medya figürü Andrew Tate, Solana tabanlı Daddy Tate (DADDY) adlı bir memecoin tanıttı. Token, içeriden bilgi ticareti suçlamalarına rağmen Iggy Azalea’nın projesini geride bıraktı.

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin ise ünlülerin memecoin çılgınlığına oldukça eleştirel yaklaşıyor. Buterin, finansallaşmanın ancak topluma değer kattığı sürece haklı görülebileceğine inanıyor. Bu da sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ya da sanat ve yaratıcılığın teşvik edilmesi anlamına geliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Rapçi Lil Pump Alnına Solana Dövmesi Yaptırdı” te bir düşünce

  1. Pingback: Kanadalı Şirket İlk Adımı Attı: Solana ETF Başvurusu Yaptı - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir