Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$61.935
% 1.61
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 61.935
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Pump Fun’ın Geliri 50 Milyon Doları Aştı

Pump Fun‘ın toplam geliri şu anda 50 milyon doları aştı ve platform bugüne kadar 1,18 milyondan fazla memecoin’in piyasaya sürülmesine yardımcı oldu.

DefiLlama verilerine göre Solana merkezli memecoin launchpad Pump.fun, kümülatif olarak 50 milyon dolardan fazla gelir elde etti. Platform yalnızca son 24 saatte 598.000 doların üzerinde kazanç elde etti.

Pump.fun, kullanıcı dostu arayüzü ve Solana’nın düşük işlem ücretleri sayesinde son meme token patlaması sırasında popülerlik kazandı ve bu da çok sayıda politik temalı kripto para biriminin, ünlü tokenlarının ve diğer token türlerinin yaratılmasına yol açtı.

Dune Analytics’ten elde edilen veriler, Pump.fun aracılığıyla 1,18 milyondan fazla memecoin’in piyasaya sürüldüğünü gösteriyor. Daha geniş piyasa koşulları nedeniyle günlük ücretlerde yakın zamanda yaşanan düşüşe rağmen, platformun yüksek etkinliği ve önemli ücretleri, önemli kullanıcı katılımını ve Solana ekosistemine ekonomik katkıları ön plana çıkarıyor.

Bu arada, kripto veri toplayıcısı Dexscreener, DefiLlama verilerine göre ilk haftasında yaklaşık 500.000 dolar gelir elde eden Moonshot adlı rakip Solana tabanlı memecoin fırlatma rampasını başlattı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir