Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.922
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.922
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Polygon, Bu Şirket ile İşbirliği Yapacak!

polygon matic flipkart

Flipkart, Firedrop’ı sağlamlaştırmak için Polygon CDK tarafından oluşturulan zinciri kendisine entegre etmeyi planlıyor.


7 Aralık Perşembe günü yapılan açıklamaya göre, e-ticaret devi Flipkart, FireDrops Web3 sadakat programını genişletmek amacıyla blok zinciri ölçeklendirme girişimi olarak Polygon’un zincir geliştirme kitini (CDK) kullanacağını duyurdu.

Flipkart için atılacak bu adım, sadece Hindistan’ın önde gelen fintech girişimcilerini çekmekle kalmayacak, aynı zamanda diğer üst düzey kurumsal ve tüketici markalarını da uygulama zincirleri oluşturmak konusunda teşvik edebilecek bir potansiyele işaret ediyor.

Polygon tarafından yapılan açıklamada, “Polygon CDK’nın gelecekteki güncellemeleri, işlem verileri için artırılmış gizlilik, zincir tokenları olmadan çalışma veya merkez bankası dijital para birimini kullanma gibi özellikleri içerecek ve aynı zamanda daha geniş Polygon ve Ethereum ekosistemlerinde likiditeye erişim sağlama imkanı sunacaktır” ifadelerine yer verildi. Bu sayede, teknolojik gelişmelerin yanı sıra finansal ve ekonomik çeşitlilik de hedeflenen avantajlar arasında bulunmaktadır.

CDK kullanımıyla beraber, Flipkart’ın kullanıcılarına sağlayacağı gelişmiş özellikler ve likiditeye erişim imkanı, şirketin rekabet gücünü artırarak dijital ekosistemdeki etkileşimini daha da genişletecektir.


Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version