Kriptolar:
29773
Bitcoin:
$70.950
% 5.75
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.66
Piyasa Değeri:
$2.55 T
% 6.38
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 70.950
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.55 T

Peter Schiff, Daha Çok Bitcoin Almadığı için Pişman!

Bitcoin'de Büyük Likidasyon!

Bir zamanlar Bitcoin’i sert bir şekilde eleştiren Peter Schiff, 2010 yılında kendisine ilk tanıtıldığında kripto para birimini satın almadığı için şimdi pişman olduğunu itiraf ederek fikrini değiştirdi. Yakın zamanda Real Vision’dan Raoul Pal ile Impact Theory üzerine yaptığı bir röportajda Peter Schiff, potansiyel bir talih kuşunu kaçırdığını kabul ederek geriye dönük görüşünü ifade etti.

Daha önce Bitcoin’i hiçbir gerçek değeri olmayan “saf bir ponzi” olarak nitelendiren Schiff, şimdi Bitcoin’in 1 dolar civarında işlem gördüğü dönemde satın almayı düşündüğünü, ancak nihayetinde bu fikri “saçma” bularak reddettiğini açıklıyor. Pişmanlığını kabul etmesine rağmen Schiff, Bitcoin’in temellerine yönelik şüpheciliğini sürdürüyor ve eğer yatırım yapmış olsaydı, bunu tamamen spekülatif bir hareket olarak yapacağını ve başkalarının daha yüksek fiyatlar ödeme istekliliğine güveneceğini öne sürüyor.

Schiff’in Bitcoin’e karşı süregelen hoşnutsuzluğu, Bitcoin’in özden yoksun olduğu ve yalnızca spekülatif talebe dayandığı yönündeki inancından kaynaklanıyor. Bitcoin’in çökmeyerek beklentilerine meydan okuduğunu zaman zaman kabul etmesine rağmen, Schiff uzun vadede yaşayabilirliği konusunda eleştirel olmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir