Kriptolar:
30481
Bitcoin:
$60.249
% 2.66
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.17
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.06
Korku & Açgözlülük:
50 / 100
Bitcoin:
$ 60.249
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Paxos, Singapur Merkez Bankası’ndan Tam Onay Aldı ve DBS Bank ile Ortak Oldu

Paxos

Paxos, Singapur’daki kuruluşu Paxos Digital Singapore Pte. aracılığıyla büyük bir ödeme kurumu olarak “dijital ödeme token hizmetleri” sunmak için Singapur merkez bankası Singapur Para Otoritesi’nden (MAS) tam onay aldı. Bu onay, Paxos’un Singapur’un stabilcoin çerçevesine uygun stabilcoinler çıkarmasına olanak tanır.

Paxos’un strateji başkanı Walter Hessert, MAS’ın onayının önemini vurgulayarak şunları söyledi: “MAS gibi – katı düzenleyici standartlarıyla bilinen – bir düzenleyici tarafından belirlenen standartlara uygun olarak yayınlanan stabilcoinler, ticarete ve finansal kaynaklara erişimin demokratikleştirilmesine yönelik önemli bir adımı temsil ediyor Hizmetler.” Bu onayın, Paxos ve küresel kurumsal ortaklarının dünya çapında daha geniş bir kullanıcı tabanına ABD dolarına güvenli bir şekilde erişim sağlamasına olanak tanıdığını vurguladı.

Paxos artık ABD, Birleşik Arap Emirlikleri ve Singapur’da stablecoin ihraç etme yetkisine sahip. MAS Ödeme Kurumu (MPI) lisansı, Paxos, Blockchain.com, Circle ve Coinbase dahil olmak üzere kripto para birimi ve dijital ödeme tokeni hizmetlerinde yer alan 19 firmaya ait. MPI lisansı almak için firmaların 250.000 SGD tutarında temel sermayeye sahip olmaları ve Singapur’da daimi bir iş yerinin veya kayıtlı ofisinin bulunması gibi kriterleri karşılamaları gerekir.

Düzenleme onayına ek olarak Paxos, Singapur merkezli DBS Bank ile stratejik bir ortaklığa imza attığını duyurdu. Bu işbirliği, nakit yönetimi ihtiyaçlarına ve stabilcoin rezervlerinin saklanmasına odaklanacak. DBS Bank’ın kurumsal bankacılık grubunun dijital varlıklar başkanı Evy Theunis, bankanın 2020’de fiat-kripto borsasının başlatılmasını ve bir metaveri projesi için Sandbox ile ortaklık yapılmasını içeren dijital varlık ekosistemindeki kapsamlı katılımının altını çizdi.

Ortaklık, DBS Bank’ın dijital varlıklarda yenilikçiliğe olan bağlılığının altını çiziyor ve gelişen kripto ortamındaki konumunu daha da güçlendiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir