Kriptolar:
30443
Bitcoin:
$60.678
% 1.23
BTC Dominasyonu:
%52.9
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.24 T
% 2.03
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 60.678
BTC Dominasyonu:
% 52.9
Piyasa Değeri:
$2.24 T

“Para Tahvillerden Bitcoin, Altın ve Hisselere Geçecek”

bitcoin, bitcoin short

Tecrübeli yatırımcı ve analist Luke Gromen, 130 trilyon dolarlık tahvil piyasasının kan kaybettiğini ve bu paranın artık Bitcoin, altın ve hisse senetleri gibi “geleceği olan” sektörlere akmaya başladığını belirtti.

Fed, ne zaman faiz indirimlerine başlayacağını tartışmaya devam ederken, makro analist ve yatırımcı Luke Gromen, likiditenin artık Bitcoin, altın ve hisse senetlerine kaymaya başladığını söyledi.

İlginizi Çekebilir: Blockchain ve Web3 Ekosisteminde Yeni Bir Adım: Ava Protokolü, Openstory’yi Satın Aldı

Dijital medya kanalı Kitco News’e konuşan Gromen, ABD tahvillerinin artık riskten korunma varlığı olmadığını savundu:

“Eğer ABD’nin istemediği bir şey yaparsanız, varlıklarınıza el koyabilirler. Bunu Rusya’ya yaptılar. Sizin de tahvilleriniz için aynı şeyi yaparlar. Bu anlamda güven azaldı.”

Birçok ülkenin de zamanla ellerindeki tahvilleri çıkarmaya başlayacağını dile getiren Gromen, şu ifadeleri kullandı:

“130 trilyon dolarlık tahvil piyasası masanın kaybedeni olacak. Artık yatırımcılar, değer barındıran varlıklara geçecekler. Bu değerler de bence; 65 trilyon dolarlık hisse senetleri, 14 trilyon dolarlık altın ve 1.4 trilyon dolarlık Bitcoin olacak. Tahvil satışları öyle bir noktaya gelecek ki, bu durum kriz yaratacak. ABD Hazinesi daha çok para basmak zorunda kalacak ve sonunda bu da Bitcoin, altın ve hisse senetlerine yarayacak.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir