Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.010
% 2.03
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.010
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Pancake Swap’tan Gamefi Projesi: Pancake Protectors

Merkeziyetsiz borsa Pancake Swap Gamefi projesini başlatıyor. İşte benzersiz Nft’ler kazanabileceğimiz ve Cake’te kazanç elde edebileceğimiz oyunun detayları:

PancakeSwap ekibinin resmi açıklamasına göre, öncü GameFi platformu Pancake Protectors ana ağda başlıyor. Yeni proje, merkezi olmayan video oyunlarına ilgi duyan herkesi heyecan verici oyun deneyimleriyle buluşturuyor. Bu deneyimde, kurgusal karakterlerle PvP kule savaşları, turnuvalar ve benzeri etkinliklere katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: GameFi nedir? Eğlenerek Para Kazanmak Mümkün Mü?

Oyun içindeki bazı mekanikler ve teknik tasarım Gamefi protokolü Mobox tarafından desteklenmektedir. Oyunda iki farklı türde NFT bulunmaktadır. Pancake Bunnies ve Squads, kahramanların yeteneklerini güçlendirmek için kullanılabilir. Bunun yanı sıra kullanıcılar profillerini öne çıkarmak için kendi Nft’sini avatar olarak oyuna entegre edebilecek.

Oyun şu anda beta modunda mevcut. Ayrıca 1. Sezon sonunda güzel ödüller kazanabilirsiniz. Arena veya Kahraman Tablosu‘nda en iyi dereceyi elde eden kullanıcılar tablodaki ödülleri(10.000CAKE) kazanacak.

Pancake Protectors’ta CAKE’in Kullanım Alanları

Şarj hızını(enerji) arttırma: Bu bölümde oyun özelliklerinin hızını arttırabilirsiniz.Bu şarj hızı artışı, daha hızlı ilerlemenizi ve daha verimli bir oyun deneyimi yaşamanızı sağlar. Ayrıca, CAKE kullanarak seviye atlama hızınızı önemli ölçüde arttırabilirsiniz.

Cake Heroları talep etme: Bütün kahramanlar Güneş, Fırtına, Yıldız ve Işık olmak üzere 4 gruba ayrılmıştır. Işık en güçlü gruptur. Kahramanları şehir sekmesindeki ”alım” bölümünden temin edebiliriz. Her gün ücretsiz olarak 3 alım hakkı kazanırız. Günlük görevleri yaparak alım kartları elde edebilliriz. Cake sahipleri oyun için parası(altın) kullanarak en yüksek seviye olan Cake Kahramanlarını elde edebilir. Bu kahramanlar oyun içerisinde yüksek özelliklere sahiptir. Ayrıca şu an ticareti yapılabilen tek karakter gruplarıdır.

Seviye Fonu, savaş geçişi,ayrıcalık kartı: Avantajlar bölümünden bu sekmeye ulaşabiliriz.

Seviye fonu/ücreti sonraki seviyeye geçmek için gereken altını ifade eder. Bu altınlar Cake kullanılarak alınabilir.

Savaş geçişi bir ilerleme sistemidir. CAKE kullanarak, oyun içi görevleri tamamlayarak, meydan okumaları gerçekleştirerek veya deneyim puanı kazanarak çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Bu ödüller içerisinde oyun içi para birimleri, kostümler veya avatarlar gibi özel kozmetikler, tüketilebilir eşyalar, güçlendiriciler ve diğer değerli bonuslar da dahil olmak üzere bir çok karlı ürün vardır.

Ayrıcalık Kartı, CAKE kullanarak elde edebileceğiniz benzersiz bir üyeliktir. Belirli ayrıcalıklar veya bonuslar sunar, bunlar arasında artan deneyim kazancı, nadir eşyalar için artırılmış düşme oranları, yetenekler için azaltılmış bekleme süreleri ve gizli özelliklere veya alanlara erişim bulunur.

4.Altın satın alma ve hediye paketleri: Oyun içi para birimi olan altın CAKE kullanılarak alınabilir. Ayrıca “Hediye Paketi” bölümünde CAKE kullanarak hediyeleri açabilirsiniz. Bu  seçenekler arasında günlük hediye, sezon hediyesi ve tek seferlik dediye paketi bulunur.

5.Cake kilitleyerek kaynak kazanmak: Eğer AFK iseniz CAKE stake ederek ek kaynak kazanabilirsiniz.Bu kaynaklar arasında altın, kahraman tecrübesi ve notlar bulunur. 10 farklı CAKE kilitleme seviyesi mevcuttur ve her seviye giderek daha gelişmiş kaynaklar sunar.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version