Kriptolar:
32937
Bitcoin:
$95.889
% 1.70
BTC Dominasyonu:
%57.7
% 0.64
Piyasa Değeri:
$3.34 T
% 0.30
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 95.889
BTC Dominasyonu:
% 57.7
Piyasa Değeri:
$3.34 T

OpenSea, NFT Telif Ücretleri Konusunda Adım Attı

NFT pazar yeri OpenSea, uzun süredir tartışılan telif ücretleri konusunda yeni bir adım atarak zincir üstü işlemleri başlatıyor.

Kripto para piyasasının çalkantılı dönemi, NFT piyasasını da etkiledi. Geçtiğimiz sene yatırımcılar ve kullanıcılar tarafından yoğun ilgi gören görsel zenginlik, şimdilerde hacimsizlikle karşı karşıya kaldı. Günden güne çoğalan NFT pazar yerleri, sanatçıları bünyesine çekmek için çeşitli çalışmalar yürüttü. Ancak, sektörde son zamanlarda telif ücretleri konusu patlak verdi. Solana tabanlı pazar yeri Magic Eden‘in başlattığı telif ücreti çalışmalarına, son olarak OpenSea da adım attı.

OpenSea, NFT Pazarını Geliştirecek

Geçtiğimiz günlerde Avalanche desteğini başlatan ve OpenRarity güncellemesini duyuran OpenSea, NFT telif ücretleri ile ilgili çalışmalar yürütüyor.

Twitter aracılığıyla açıklama yapan OpenSea, telif ücretleri tartışmalarına değindi. NFT platformu, ekosistemdeki güçlü rolünün altını çizerek bu konudaki çözümlere odaklanacaklarını belirtti. Ayrıca platform, içerik oluşturucuların isteklerinin farkında olduğunu ve üreticilere daha fazla güç vereceğini aktardı.

Bu alanda yapacağı çalışmasını tanıtan OpenSea, şimdilik yeni koleksiyonlar için başlatılan zincir üstü uygulamasını duyurdu. Bu araç ile birlikte, telif ücretleri konusunda içerik üreticilerinin talepleri değerlendirilecek.

8 Aralık tarihine kadar sadece yeni koleksiyonlar üzerinde denenecek olan araç, topluluğun onayının alınması ve başarılı olması halinde tüm koleksiyonlarda başlayacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir