Kriptolar:
30453
Bitcoin:
$62.985
% 0.63
BTC Dominasyonu:
%53.6
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 62.985
BTC Dominasyonu:
% 53.6
Piyasa Değeri:
$2.33 T

ONDO Fiyatı Neden Yükseliyor? Yatırımcılar Alışa Devam Ediyor!

Ondo Finance, APAC Bölgesinde Genişleme Planlarını Duyurdu !

ABD’deki bankacılık devlerinin tokenizasyon alanındaki çalışmaları, Ondo Finance‘i (ONDO) olumlu etkiledi.

TradingView verilerine göre, Ondo Finance’in token’ı ONDO, günlük bazda %8,45 değer kazanarak 0,946 dolara yükseldi.

ONDO fiyatı, dün dünyanın en büyük menkul kıymet mutabakat sistemi DTCC’nin açıklamasının ardından yükselmeye başladı. DTCC, blockchain projesi Chainlink ve JPMorgan, BNY Mellon, U.S. Bank gibi bankacılık devleri ile ortak bir tokenizasyon testi gerçekleştirdi.

Ondo Finance de benzer şekilde gerçek dünya varlıklarının (RWA) tokenleştirilmesi üzerine çalışmalar yürütüyor. Proje, yakın zamanda geleneksel menkul kıymetlere ve buna bağlı borsa likiditesine erişim sağlayan Ondo Global Markets’i tanıttı.

Lookonchain verilerine göre, yatırımcılar fiyat yükselirken ONDO almaya devam ediyor. Yeni açılmış bir balina hesabı, Gemini borsasından 957 Ethereum (ETH) çekti ve bunun 796,3’ünü (2,38 milyon dolar) 2,64 milyon ONDO ile takas etti.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir