Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$62.136
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 62.136
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Notcoin’deki Airdrop Gecikmesi Bybit’te İstifa Dalgasına Yol Açtı

bybit ve isim

Telegram’ın oyun token’ı Notcoin’deki airdrop gecikmesi, Bybit borsasında bazı üst düzey yöneticilerin istifasına yol açtı.

İstifa Eden Yöneticiler Sorumluluğu Üstlendi

Edinilen bilgilere göre, airdrop’taki gecikmeden sorumlu olduklarını düşünen bazı Bybit yöneticileri, kendi istekleriyle görevlerinden ayrıldı. Yerlerine ise teknik bilgi ve spot piyasalarda deneyime sahip yeni yöneticiler getirildi. Şirket çalışanlarına da bu konuda bir bilgilendirme mektubu gönderildi.

Airdrop Sorunu ve Tepkiler

16 Mayıs’ta Telegram’ın oyun token’ı Notcoin’in Bybit borsasındaki airdrop’u planlandığı gibi gerçekleşmedi. 320 binden fazla kullanıcı token’larını zamanında hesaplarına alamadı ve borsa listelemeleri başladığında anlık işlem yapamadı. Bu durum kullanıcılar arasında büyük tepkiye yol açtı.

Bybit’ten Açıklama 

Borsa yönetimi, sorunun Notcoin kaynaklı olduğunu ve kendilerine ulaşan token sayısının beklenenden daha az olduğunu duyurdu. Kendi inisiyatifleriyle sorunu çözmeye çalışan borsa, mağdur bazı kullanıcılara belirli miktarda Notcoin gönderse de sorunu tam olarak çözemedi.

Daha sonra bir tazminat planı açıklayan Bybit, mağduriyet yaşayan müşterilerine MNT token airdrop hakkı, çeşitli bonuslar ve bazı VIP hakları sundu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Notcoin’deki Airdrop Gecikmesi Bybit’te İstifa Dalgasına Yol Açtı” te bir düşünce

  1. Pingback: Notcoin (NOT) Analizi: Notcoin 1 Dolar Olur Mu? - Coin Mühendisi

  2. Pingback: Bybit Çin Pazarına Hizmet Sunmaya Başladı - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir