Kriptolar:
30481
Bitcoin:
$58.959
% 3.12
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.17
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.06
Korku & Açgözlülük:
50 / 100
Bitcoin:
$ 58.959
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Notcoin (NOT) Büyük Yükseliş Gösterdi!

Notcoin (NOT) Büyük Yükseliş Gösterdi!

Hafta sonu boyunca popülerlik ve kullanıcı sayısındaki artışla birlikte Notcoin (NOT) önemli bir yükseliş yaşadı. Borsalarda yeni eklenen kripto paralar arasında yer alan bu token, yükselişte.

Notcoin’in Son Performansı

Şu anda $0.02073 seviyesinde işlem gören Notcoin (NOT), CoinMarketCap listesine göre son 24 saatte %17.62 değer kazandı. Ancak, token hafta sonu boyunca $0.01526’dan $0.02940’a çıkarak neredeyse %90’lık bir sıçrama yaşadı. Traderlar kar ederken, fiyat hafifçe düştü.


Bu İlginizi Çekebilir: Binance, Dört Kripto Parayı Listeden Çıkaracağını Duyurdu


Bitcoin’in piyasa değeri $2.17 milyar seviyesinde iken, dijital varlığın işlem hacmi %212.57 artarak $4.6 milyara ulaştı. NOT tokeni, haftalık bazda %300’lük bir değişim göstererek, CoinMarketCap’te piyasa değeri açısından en büyük 50 kripto para arasına girdi.

Notcoin Popülerliğini Artıran Faktörler

NOT, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’de bulunabilir ve Mayıs ortasında listeye eklenmesiyle birlikte fiyatı kademeli olarak arttı. Telegram tabanlı bir oyun olan “tap-to-earn” madencilik sistemi, birçok kripto meraklısını ve dolayısıyla daha fazla oyuncuyu çekti. Notcoin (NOT), kullanıcılarına oyun ve diğer kampanyalara katılma, yeni web3 ürünlerini keşfetme karşılığında ödüller kazanma fırsatı sunuyor.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Notcoin (NOT) Büyük Yükseliş Gösterdi!” te bir düşünce

  1. Pingback: Haziran Ayında Kripto Para Yatırımcılarını Bekleyen Kilit Açılımları - Coin Mühendisi

  2. Pingback: OKX'ten Kaçırılmayacak NOT ve TON Airdrop Fırsatı! - Coin Mühendisi

  3. Pingback: Notcoin ve Fetch Coin Analizi: 19 Haziran 2024 - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir