Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$60.971
% 0.35
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 60.971
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Nostra CEO’su, Token Airdrop’undan 11 Gün Sonra İstifa Etti

Nostra’nın kurucusu David Garai, Starknet tabanlı DeFi projesinin CEO’luğundan, NSTR tokeninin hak kazanma süresi olmayan bir airdrop ile yayına girmesinden iki haftadan kısa bir süre sonra istifa etti. Duyurunun ardından NSTR tokeni %4 civarında düştü. Garai herhangi bir token satmadığını iddia ediyor.

Garai, X’te şunları paylaştı: “Nostra’nın CEO’luğundan istifa ettim. 4 yıldır ilk kez biraz ara veriyorum ve sonra geri döneceğim. Gelecek planlarım için bizi takip etmeye devam edin.”

Nostra Labs tarafından geliştirilen Nostra uygulaması, kullanıcıların kripto para birimlerini borç vermelerine, ödünç almalarına, takas etmelerine ve köprü oluşturmalarına olanak tanıyor. Geçtiğimiz iki buçuk yılda Garai, Nostra’nın Starknet’teki en büyük ve en kârlı protokol haline geldiğini, yıllık 2,5 milyon dolar gelir ve 180 milyon doların üzerinde toplam kilitli değer (TVL) ürettiğini iddia etti. DeFi Llama verilerine göre Nostra’nın mevcut TVL’si 153,4 milyon dolar olup airdrop’tan hemen önce 221,4 milyon dolara kadar yükseldi.

Tempus Labs Ürün Müdürü Richard Thomas-Pryce, Nostra Labs’ın “günlük liderliğini” devralacak. Tempus Labs, Nostra Labs’ın arkasındaki tüzel kişiliktir. Garai şunları belirtti: “[Richard Thomas-Pryce]’in liderliğinde Nostra (ve onun 12 tam zamanlı geliştiricisi), Super Uygulama için ürün paketini geliştirmeye devam edecek; Nostra Earn ve STRK likit staking yakında gelecek. Nostra lider olmak için iyi bir konumda.”

Garai’nin NSTR tokeninin kullanıma sunulmasından sadece 11 gün sonra gerçekleşen istifası, bazı topluluk üyelerinin zamanlamayı sorgulamasına yol açtı. Garai, “tek bir token bile satmadığını” söyledi.

CoinGecko’ya göre NSTR’nin toplam arzı 100 milyon token ve mevcut piyasa değeri 9,6 milyon dolar. NSTR tokenlarının %100’ünün kilidi lansman sırasında açıldı ve %11’i token oluşturma etkinliğinde topluluğa havadan dağıtıldı. Ayrıca toplam arzın %25’i proje hazinesine, %14’ü gelecekteki airdrop’lara, %26,2’si yatırımcılara ve %23,8’i ekibe tahsis edildi. Proje, bu tahsisleri “kriptoda en adil lansmanın” bir parçası olarak tanımladı.

NSTR’nin fiyatı, Garai’nin duyurusunun ardından yaklaşık %4 düştü ancak o zamandan beri biraz toparlandı ve CoinGecko verilerine göre şu anda 0,0967 $ seviyesinde işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir