Kriptolar:
30255
Bitcoin:
$66.650
% 0.12
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.17
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 0.99
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.650
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.43 T

NiceHash ve Marathon Digital, Yeni Firmware’ini Tanıttı

nicehash

NiceHash, bir bulut kripto madenciliği platformu olarak, Marathon Digital’ın oluşturduğu özellikleri içeren yeni bir firmware ürününü tanıttı. Böylece perakende ve ev madencileri, madencilik şirketinin teknolojilerine erişebilecek. Yeni firmware, MARA tarafından desteklenen NiceHash Firmware olarak tanıtılacak.

Perakende Kullanıcılara İleri Düzey Madencilik Özellikleri Sunan İşbirliği

Dünyadaki Bitcoin madencileri arasında en yüksek verimliliği ve piyasa kapitalizasyonunu sürdüren Marathon Digital, Mayıs ayında 390 BTC madenciliği yaptı. Marathon Digital’ın baş teknoloji sorumlusu Ashu Swami, “Bu işbirliği, tüm boyuttaki Bitcoin madencilerine gelişmiş güvenlik ve optimizasyon özellikleri sunmamıza olanak tanıyor, böylece performanslarını ve kârlılıklarını artırıyor” dedi.

Mart ayında Marathon Digital, filosundaki yaklaşık 200.000 ASIC ve kurumsal müşterisine en son MARAFW firmware’ini piyasaya sürdü. MARA tarafından desteklenen NiceHash Firmware, her iki üreticinin özelliklerini entegre eden benzersiz bir teklif olacak. NiceHash havuzunu kullanmak kullanıcılar için %2 ücret veya %1.4* olacak.

NiceHash Firmware’in MARA Destekli Temel Özellikleri ve Faydaları

NiceHash firmware’i, bir dizi uygulamaya özel entegre devre (ASIC) madencilik makineleri ve ASIC yönetim araçlarıyla uyumludur. Verimlilik, hangi algoritmanın kullanıldığına bağlı olarak değiştiği için birkaç algoritma arasında geçiş yapabilir. Program ayrıca özel algoritmaları etkinleştirir; Nisan ayında, Blake algoritmasını ekleyerek Kadena (KDA) coin madenciliği etkinleştirilecek.

Sıcaklık kontrolü ve otomatik ayar dışında, NiceHash programı, yerinde olmayan ASIC yönetimi için bir mobil uygulamaya sahiptir. İşbirliği, tüm boyuttaki Bitcoin madencilerinin kârlılığını ve performansını artırmayı hedefliyor.

Kripto Madenciliğinde Piyasa Etkisi ve Gelecekteki Görünüm

Blok başına ödülün Nisan ayında %50 arttığı için, kripto madenciliğinin kârlılığı yoğun bir şekilde izleniyor. Bazıları, kriptoya yönelik açıklamalarının gerçekçiliğini sorgulasa da, ABD başkan adayı Donald Trump, Amerikan kripto madenciliği sektörünü desteklediğini göstermiştir.

İlginizi Çekebilir: Ripple Avukatları 2 Milyar Dolarlık Cezaya Karşı Çıkıyor

Madencilik araçları ve yazılımlarının yanı sıra, NiceHash, ASIC sahiplerinin NiceHash’in desteklediği herhangi bir coin için hash kapasitesini satabileceği bir hashrate piyasası işletiyor. Alıcı bir blok madenciliği yapıp yapmadığına bakılmaksızın, madencilik için ödül alıcıya gider; NiceHash havuzundaki tüm siparişlerin ortalama fiyatı satıcıya ödeme yapar, böylece riskini düşürür.

NiceHash ile Marathon Digital arasındaki işbirliği, kripto madenciliği sektörü gelişmeye devam ederken, ileri düzey madencilik teknolojilerinin daha geniş bir kitleye sunulmasını sağlamak açısından oldukça önemli olacaktır ve bu da belki de piyasanın genel kârlılığını ve verimliliğini artırabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir