Kriptolar:
30453
Bitcoin:
$62.964
% 0.64
BTC Dominasyonu:
%53.6
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 62.964
BTC Dominasyonu:
% 53.6
Piyasa Değeri:
$2.33 T

MoonPay, Coinbase’ın Stand With Crypto Kampanyasına Bağış Yaptı

Kripto ödeme firması MoonPay, yaklaşan ABD seçimleriyle ilgili olarak Coinbase tarafından başlatılan pro-kripto PAC’ı destekleyen ilk kripto savunucularından biri oldu.

Kripto para ödeme firması MoonPay, Coinbase’ın kar amacı gütmeyen kripto savunuculuk projesi Stand With Crypto’ya gizli bir miktar bağışta bulundu.

MoonPay CEO’su Ivan Soto-Wright, 13 Mayıs’ta yaptığı açıklamada, “Bugün, MoonPay’deki herkes adına Stand With Crypto’ya bir bağış yaptık,” dedi.

Yönetici, ABD’deki yaklaşan seçimlerin ülkenin kripto para birimi endüstrisinin geleceğini belirleyeceğini vurguladı ve kripto para birimini ilerletmek için insanların sorumluluk alması gerektiğini belirtti:

Stand With Crypto’nun baş stratejisti Nick Carr, PAC’nin, Kasım ayı boyunca Stand With Crypto’nun savunucularının haklarını koruyan adayları destekleme ve onaylama amacını vurguladı. Websitesine göre, PAC’ın yazı yazıldığı sırada 86 milyon dolardan fazla topladığı belirtiliyor.

Stand With Crypto’nun pro-kripto politik adaylara yönelik son PAC’ı, Coinbase’ın projei Kasım 2023’te başlattıktan birkaç ay sonra geldi.

Coinbase’ın böyle bir girişimi başlatma kararı, şirketin ABD finansal düzenleyici otoriteleri ile diyaloğa girmeye aktif olarak çalışması nedeniyle doğal olarak geldi.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Coinbase’ı federal menkul kıymetler yasalarını ihlal etmekle suçlayarak Haziran 2023’te dava etmiş ve borsanın menkul kıymetler olarak iddia ettiği 13 tokenı listelemesini eleştirmişti. Nisan 2024’te uzun süren hukuki mücadelesinde bazı başarılar elde ettikten sonra, Coinbase Mayıs ayında iddia edilen yatırımcı aldatmacasıyla yeni bir dava ile karşılaştı.

2020 yılında Coinbase CEO’su Brian Armstrong, şirketin küresel politika konusundaki tutumunu, Coinbase’deki “politikasız kültürü” överek dile getirmişti.

“Misyonumuzla ilgili olmayan herhangi bir belirli neden veya adayı içeriden desteklemiyoruz, çünkü misyonumuzdan bir sapma oluşturur. Bir şeyin bir problem olduğu konusunda hepimiz aynı fikirde olsak bile, çözüm konusunda hepimiz aynı fikirde olmayabiliriz,” Armstrong yaklaşık dört yıl önce yazmıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir