Kriptolar:
30445
Bitcoin:
$63.508
% 3.00
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.42
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 63.508
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Memecoinler Kriptonun ‘Temel Taşı’: Galaxy’den Novogratz

Galaxy Digital CEO’su Michael Novogratz, memecoinleri “en güçlü anlatılar” olarak nitelendirerek, bunları kripto para birimi endüstrisinin “temel taşı” olarak yeniden destekledi. Ancak, kripto endüstrisindeki herkes bu konuda aynı fikirde değil ve birçoğu hala memecoinleri sadece “aptalca kumarhane fişleri” olarak değerlendiriyor.

Novogratz, X platformunda paylaştığı bir gönderide memecoinlere olan desteğini yineledi. 13 Haziran’da Business Untitled’dan bir videoda, insanların memecoin yatırımıyla servet kazandığını ve bunun iki yolu olduğunu belirtti.

Novogratz’a göre, memecoin yatırımıyla servet kazanmanın ilk yolu doğru memecoini seçebilmek. “Biri, o tuhaf mizah anlayışına sahip olmak ve ‘insanlar buna gülecek, insanlar bunu sevecek’ demektir,” diyen Novogratz, hatta damadının bile bu alanda olduğunu ekledi.

“Damadım harika bir meme yatırımcısı, böyle bir şeyin olduğunu düşünmemiştim, ta ki adamı tanıyana kadar, sürekli para kazanmaya devam ediyor, hiç satmıyor, Doge’u seviyor, Dogwifhat’ı seviyor,” diye açıkladı.

“Dogwifhat’ı biliyorsunuz, ilk gördüğünüzde sadece gülüyorsunuz, şimdi değeri 3 milyar dolar,” diye ekledi.

Novogratz’a göre, memecoinlerden kar elde etmenin ikinci yolu ise bir tane yaratmaktır.

Bu, Galaxy Digital’den 3 Haziran’da yayımlanan bir raporun ardından geldi. Raporda, memecoinlerin sadece geçici bir trend olduğu yönündeki son eleştirilere meydan okundu ve onların asıl amacının servet yaratma olduğu belirtildi.

“Kimileri bunun, memecoinlerin geçici olduğunu veya insanların para kazanıp kaybettikçe sona ereceğini gösteren bir kusur olduğunu söylüyor. Ancak, her zaman var olan memler ve hızlı para kazanma arzusu da var,” diye not edildi.

Ancak, kripto endüstrisindeki diğer kişiler memecoinler konusunda aynı derecede destekleyici değildi.

Permission.io CEO’su Charlie Silver, Novogratz’a yanıt olarak, “Katılmamak zorundayım. Memecoinler sadece aptalca kumarhane fişleri. Kripto ekonomisinin temel taşı henüz ortaya çıkmadı,” dedi.

Takma adla bilinen kripto yorumcusu McGavin ise, “Meme coinler verimsiz piyasa aktiviteleridir,” diye ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir