Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$64.232
% 1.92
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.232
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

McDonald’s, Sandbox’da Yeni Mağaza Açacağını Duyurdu!

mcdonald's sandbox

McDonald’s Hong Kong, Chicken McNuggets’ın 40. yıldönümünü kutlamak amacıyla özel olarak tasarlanmış sanal bir dünya olan “McNuggets Land”i oluşturmak için The Sandbox platformunu seçti.


▪️ Bu deneyim, kullanıcıların gizli bir fabrikaya yolculuk yapmasını ve tavuk atıştırmalığının tarihini gösteren sanal bir mağazaya gitmelerini sağlayarak, görevleri tamamlamak suretiyle ödüller kazanabilmelerine olanak tanıyacak. Bu ödüller arasında SAND gibi sanal tokenler bulunmaktadır.

▪️ Hong Kong kullanıcıları, McDonald’s mağazalarında geçerli olan 365 günlük ücretsiz Chicken McNuggets kuponlarını da kazanma şansına sahiptirler. Katılım için kullanıcılar, sanal dünyaya yalnızca bir e-posta ile kayıt olabilirler. Bu sayede, sanal deneyimi deneyimleyerek hem ödüller kazanma hem de eğlenceli bir deneyim yaşama fırsatı elde ederler.

▪️ Son birkaç yıl içinde, Metaverse deneyimleri marka oluşturma stratejilerinin önemli bir unsuru haline geldi. Şirketler, ürün ve hizmetlerini oyunlaştırarak müşterilerine etkileşimli deneyimler sunmanın yanı sıra çevrimiçi sadakat programları oluşturma fırsatı buldular.

▪️ Metaverse, markaların dijital platformlarda daha derin ve eğlenceli bir etkileşim kurmasına, müşteri sadakatini artırmasına ve müşteri tabanını genişletmesine yardımcı oluyor. Bu şekilde, şirketler, dijital dünyada müşteri katılımını artırmak ve güçlü bağlar kurmak için yaratıcı ve yenilikçi yöntemler kullanabiliyorlar.

▪️ The Sandbox’ın kurucu ortağı ve COO’su Sebastien Borget, yaptığı açıklamada, McDonald’s ile gerçekleştirilen ortaklığın The Sandbox platformunu yeni bir seviyeye taşıdığını ve metaverse’ün kitlesel olarak benimsenmesi hedefine daha da yaklaşmasını sağladığını ifade etti. Yapılan bu işbirliği, platformun daha geniş kitlelere ulaşarak ve kullanıcıların metaverse deneyimlerine katılma isteklerini artırarak, dijital dünyada kitlesel bir kabul ve ilgi oluşturmayı hedefliyor.

24 Temmuz Bitcoin analizimizi incelemek için buraya tıklayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version