Kriptolar:
29773
Bitcoin:
$70.930
% 5.88
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.66
Piyasa Değeri:
$2.55 T
% 6.38
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 70.930
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.55 T

Luna Coin Yorum ve Geleceği: Do Kwon’un Tarihi Zaferi

Terra (LUNA) kurucusu Do Kwon’un ABD’ye yönelik iadesinin iptal edilmesi bağlantılı altcoinlerde yükseliş getirdi.

Terraform Labs’un kurucusu Do Kwon, Montenegro mahkemesinin önceki iade kararını bozarak ABD’ye iade kararını iptal etme olasılığıyla karşı karşıya.

Montenegro İstinaf Mahkemesi, mahkemenin web sitesindeki açıklamaya göre, Podgorica’daki bir mahkemenin önceki bir kararını iptal ederek, dava dosyasını yeniden yargılamak ve karar vermek üzere ilk derece mahkemesine geri gönderdi. Kwon, Terra ekosisteminin çöküşüyle ilgili dolandırıcılık suçlamaları nedeniyle ABD’ye iade talebine itiraz etmişti.

Terra, 2022’nin ortalarında çöktü ve milyarlarca dolarlık yatırımcı fonunun yok olmasına neden oldu. Kwon, Terra’nın başarısızlığının ardından Montenegro’ya kaçtı ancak sahte resmi belgelere sahip olmaktan suçlandı.

ABD ve Güney Kore hükümetleri, Terra’nın çöküşündeki rolü nedeniyle Kwon’un iadesini istedi.

Açıklamaya göre, ABD ve Güney Kore’den iade taleplerinin varış sırasıyla ilgili kesin ve geçerli nedenler olmadığı için dava yeniden yargılanıyor.

Terraform Labs’un kurucu ortağı olan Kwon’un avukatı Goran Rodic, yerel mahkemelerin iade sürecini hızlandırmak için siyasi baskı altında olduğunu daha önce CoinDesk’e söylemişti.

Kwon için son hukuki zafer, onun hiçbir şekilde iade edilemeyeceği anlamına gelmiyor. Dava, başlangıçta karar veren mahkeme tarafından yeniden incelenecek.

Terra (LUNA) Yükselişe Geçti

Terra Classic (LUNC) fiyatı 0,000186 dolardan %11’i aşkın yükselişle 0,000207 dolara erişti. Terra’nın Terra Classic olmadan önceki token’ı LUNA ise %18, bir zamanlar stablecoin olan Terra USD Classic ise (USTC) %9 yükseliş performansı gösterdi.

Terra (LUNA) fiyatı haberin yazıldığı saatte %82 artış kaydederek 1.4909 dolara yükseldi.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir