Kriptolar:
30453
Bitcoin:
$62.735
% 0.17
BTC Dominasyonu:
%53.6
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 62.735
BTC Dominasyonu:
% 53.6
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Lugh, MiCA Öncesinde EURL Stablecoin İhracını Durdurdu

LUGH MiCA

Avrupa Birliği’nin Kripto Varlıklar Piyasası Düzenlemesi (MiCA) öncesinde, euroya bağlı stablecoin ihraççısı Lugh ortadan kayboluyor gibi görünüyor.

Paris merkezli şirket, web sitesinde ve X platformunda yaptığı açıklamada, MiCA’nın yürürlüğe girmesi ve uyumluluk taahhüdümüz doğrultusunda, LUGH stablecoin’i EURL’nin ihracını durdurduğunu ve mevcut EURL’lerin 30 Ağustos 2024’e kadar itfa edileceğini garanti ediyor,” dedi.

Dünyanın en büyük hacimli kripto para borsası Binance’in ardından gelen Lugh’un kararı, AB’de “düzenlenmemiş” olarak kabul edilen stablecoin’lerin erişimini kısıtlayacağını belirtiyor. Binance herhangi bir stablecoin’i, örneğin Tether veya Circle’ı, özellikle adlandırmamış olsa da, MiCA’nın Avrupa vatandaşlarının en çok kullanılan iki tokena erişimini sınırlayabileceği endişesi var.

İlginizi Çekebilir: Avrupa Birliği Kripto Paraların Kurallarını Yeniden Yazmak İstiyor!

Lugh ile ilgili olarak, euroya bağlı stablecoin’in dolaşımı son zamanlarda azalıyor. DefiLlama, Lugh’un EURL tokenının dolaşımının Mart ayında 2.8 milyon dolardan Salı günü itibarıyla yaklaşık 32.000 dolara düştüğünü ve çoğu sahibinin tokenlarını zaten kullanmış olabileceğini bildiriyor.

Lugh, ihraççının web sitesine erişen tüketicilerin tokenlarını itfa edebileceğini söyledi.

Şirket ayrıca, “Tüm EURL’ler, Société Générale’de açılan rezerv hesabımız tarafından 1:1 oranında garanti edilmiştir ve Deloitte tarafından aylık olarak denetlenmektedir,” diye ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Lugh, MiCA Öncesinde EURL Stablecoin İhracını Durdurdu” te bir düşünce

  1. Pingback: Almanların Yarısı, Dijital Euro Kullanımına Açık

  2. Pingback: Bitcoin, Hareketli Ortalamalar Daralırken Kritik Fiyat Kavşağına Yaklaşıyor

  3. Pingback: Bitcoin NFT Satışları, Genel Piyasa Durgunluğuna Rağmen Artış Gösterdi - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir