Kriptolar:
30445
Bitcoin:
$61.847
% 1.50
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.42
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 61.847
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Logan Paul, CryptoZoo İddiaları Nedeniyle Coffeezilla’ya Karşı Hukuki Mücadele Başlattı

logan paul, cryptozoo

Logan Paul, başarısız olan CryptoZoo non-fungible token (NFT) projesine karşı 2022’de oluşturulan videolar nedeniyle, “Coffeezilla” olarak bilinen Stephen Findeisen’a perşembe günü YouTube’da iftira iddialarıyla dava açtı.

Karalama Davasının Detayları

Dava, Findeisen’in “Paul’ü bir dolandırıcılığı işletmekle suçlayan kötü niyetli ve tekrar eden yanlış beyanlar yayınladığını” iddia ediyor. 27 Haziran’da San Antonio, Teksas Bölge Mahkemesi’nde açılan davada, Paul, Findeisen’in iftira niteliğindeki yalanlarının itibarına büyük zarar verdiğinden sorumlu tutulmasını istiyor.

Bu Dikkatinizi Çekebilir: Bu Altcoin, BlackRock Desteğiyle Fiyat Sıçraması Yaşadı!

Paul’ün Savunması ve Karşı İddiaları

Paul, Coffeezilla’nın, CryptoZoo’nun başarısını sağlama konusundaki kararlılığını kanıtlayan gerçekleri kasıtlı olarak çıkardığını iddia ediyor. Davaya göre, Paul, güvenilir danışmanlar tarafından kandırıldığını ve bu kişilerin dolandırıcı olduklarının ortaya çıktığını belirtiyor. Dava, “Findeisen, Paul’ün kimseyi dolandırmak istemediğini, aksine her zaman meşru bir blockchain tabanlı oyun kurmayı amaçladığını tam olarak biliyordu” diyor.

Paul, girişimin çöküşünden dolandırıcı Eduardo “Eddie” ve kişisel kazanca odaklanan danışman Jake Greenbaum’u suçluyor. Paul, 2022’nin sonlarında Findeisen’a dava açmayı düşünmüş, ancak $1.5 milyonluk bir CryptoZoo kurtarma planına odaklanmayı tercih etmişti. Bu girişimlere rağmen—NFT’leri geri almak için $1 milyon dahil—plan gerçekleşmedi ve Paul davaya devam etti.

Hukuki ve Mali Durum

Paul, $75,000’dan fazla tazminat, faiz, avukatlık ücretleri ve mahkemenin belirleyeceği ek zararlar talep ediyor.

CryptoZoo’nun Arka Planı

Başlangıçta 2021’de açılması planlanan CryptoZoo, kullanıcıların oyun içi token kullanarak NFT “yumurtaları” satın alabilecekleri bir oyun olarak tasarlandı. Nadirliğe bağlı olarak, oyuncular bu yumurtaları hayvanlara dönüştürebilir ve hibritler üretmek için çaprazlayabilirlerdi. Ancak, ZOO tokeninin ticaret aktivitesi olmaması nedeniyle piyasa değeri sıfıra düştü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir