Kriptolar:
30481
Bitcoin:
$58.239
% 3.46
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.17
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.06
Korku & Açgözlülük:
50 / 100
Bitcoin:
$ 58.239
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.20 T

‘Liquid Vesting’: Erken Yatırımcıların Beklemeden Satış Yapmalarını Sağlayan Blockchain Özelliği

Colony Lab, Avalanche blockchain ekosisteminde bir geliştirici ve proje kuluçka merkezi, yeni bir özellik olan “liquid vesting”i tanıttı. Bu özellik, kurucular veya risk sermayesi destekçileri gibi erken yatırımcıların, vesting süresi dolmadan tokenlerini satmalarına olanak tanıyor.

Colony Lab, “liquid vesting” adı verilen yeni bir özellik sunuyor. Eğer bu bir dolambaçlı yol gibi geliyorsa, öyle olduğu içindir. Yatırımlarınızı elinizde tutarken, likiditeye hemen erişim sağlamak. Vesting süresinin sonunu beklemeden likiditeye erişim sağlamak.

“Liquid vesting, erken yatırımcıların tokenlerini yatırmadan önce ticaret yapmalarına izin verirken, projeler üzerinde ve ikincil piyasada herhangi bir etki yaratmaz,” dedi Colony Labs’in kurucu ortağı Wessal Erradi. Olumlu bir bakış açısı? “Ayrıca yeni alıcıların uzun vadeli pozisyonlar oluşturmasına olanak tanır,” dedi Erradi.

Colony, bu özelliği Salı günü, erken aşama projelere tohum satış yatırımlarına erişimi demokratikleştirmeyi amaçlayan merkeziyetsiz bağış toplama platformunun lansmanı ile birlikte duyurdu. Bu tür yatırımlar daha önce yalnızca risk sermayesi şirketleri ve yüksek net değere sahip bireylerle sınırlıydı.

Bu duyuru, Colony’nin Kasım ayında Avalanche blockchain ekosistemine 10 milyon dolar yatırım yaptığını ve AVAX sahipleri için bir doğrulayıcılar programına yönelik olarak 500.000’den fazla AVAX token satın aldığını paylaşmasının ardından geldi.

Bir diğer kurucu ortak Elie Le Rest, bunun geleneksel piyasalarda bazı öncüllerinin olduğunu, ancak “kriptoda bu kadar yaygın olmadığını” belirtti.
“Biz, bu tür bir şey inşa edebilmek için altyapıya sahiptik,” dedi Le Rest bir röportajda.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

‘Liquid Vesting’: Erken Yatırımcıların Beklemeden Satış Yapmalarını Sağlayan Blockchain Özelliği” te bir düşünce

  1. Pingback: Meme Coin ile 3 Bin Dolarını 46 Milyon Dolar Yaptı - Coin Mühendisi

  2. Pingback: CROSS THE AGES: Metaverse ve Blockchain Oyunlarla Buluşuyor - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir