Kriptolar:
30369
Bitcoin:
$62.041
% 1.28
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 1.04
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.85
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 62.041
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Likidite Sağlayıcısı: DWF LABS NEDİR?

DWF Labs nedir

DWF, 2018 yılında akademik alanda öne çıkan araştırmacılar ve üst düzey bir ticaret firmasının profesyonel niceliksel tüccarlarından oluşan bir ekip tarafından kurulmuştur. Özel bir yüksek frekanslı ticaret firması olarak geçmektedir.

DWFLabs’ın yapay zeka, makine öğrenimi ve gelişmiş istatistiksel yöntemler konusunda derin bir uzmanlıkları vardır. Bu uzmanlıkların tümünü, spot, kalıcı sözleşmeler ve opsiyon piyasaları da dahil olmak üzere çok çeşitli dijital varlık ürünleri genelinde yüksek frekanslı ticaret stratejilerini yürütmek için kullanmaktadırlar.

Ticaret faliyetlerini 60’ın üzerinde merkezi ve merkezi olmayan mekanı kapsıyor ve bu da DWF’yi finansal teknoloji ortamında önemli bir rol üstlendiklerini gösteriyor.

DWF Labs Ne Zaman Kuruldu?

grachev

Yönetici Ortak Andrei Grachev, 2022’de bir dijital varlık piyasası oluşturucusu ve yatırım şirketi olan DWF Labs‘ı kurdu ve ardından DWF ile bir hizmet ve girişim yatırımı ile OTC ticareti olarak pazar yapımına girişini başlatmak için ortaklık kurdu.

”İlk günden itibaren hedefimiz her zaman en yüksek şeffaflık, güven ve dürüstlük standartlarını desteklemek olmuştur.” sözleriyle tutumunu göstermektedir.

DWF Labs’ın Avantajları

Kurulduklarından bu yana, 700’ün üzerinde şirket, platform ve kurumlar DWF Labs ile iş yapmış ve güvenmektedirler.

  • En önemli özelliklerinden birisi, en büyük 100 kripto veya yerli projenin dörtte birinden fazlası için pazarlara likidite sağlamaktadırlar. Ayrıca erişim alanları gün geçtikçe tüm kripto ekosistemine yayılmaktadır.
  • Likidite sağlamaları, Kilitli Toplam Değer’e (TVL) katkıda bulunmaları, doğrulayıcı düğümleri çalıştırarak ve girişim yatırımları yaparak cesur girişimcilerine desteklemektedirler.

DWF Labs, henüz gelişmekte olan dijital varlıklar sektöründe, yüksek likidite, erişilebilirlik ve etkin pazarlar oluşturmaya odaklanmıştır. Uzun vadeli hedefleri, sektörde tercih edilen bir likidite ortağı olmaktır. Şimdiye kadar yaptıkları olumlu etki, hem iş ortakları hem de sektör tarafından tanınmıştır.

DWF Labs’ın Şirketlerine Destekleme Yaklaşımı

DWF Labs’ın portföy şirketlerini destekleme yaklaşımı bütünsel ve çok yönlü olmaktadır.

  • Kurumsal cüzdanlara entegrasyonun desteklenmesi
  • Hackathon’lar
  • Ekosistem fonları ve hibeleri

Likidite sağlamanın yanı sıra, proje listelenmesine yardımcı olmaları, ekosistemimizdeki projeler arasında ortaklıkları kolaylaştırmaları ve projelerinin fon toplamasına yardımcı olmaları gibi pek çok alanda çalışmaları vardır.

Anlaşmalı Oldukları Porföy Şirketler

DWF Labs

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Likidite Sağlayıcısı: DWF LABS NEDİR?” te bir düşünce

  1. Pingback: Gary Gensler Ether ETF Onay Sürecini Değerlendirdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir