Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.477
% 0.93
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.477
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Kripto Piyasası ABD TÜFE & ÜFE Verilerini Bekliyor

Kripto piyasası, yatırımcı duyarlılığını ve kripto para birimi değerlemelerini etkileyen Federal Rezerv’in potansiyel faiz indirimi endişeleriyle birlikte önemli ekonomik veri yayınlarını bekliyor.

Piyasa katılımcıları, enflasyon eğilimlerini ve Federal Rezerv’in (Fed) potansiyel faiz indirimi kararlarını ölçmek için bu göstergeleri heyecanla bekliyor. Mart FOMC toplantı tutanaklarının ve aylık ABD Federal Bütçesinin yaklaşan yayını, ekonomik manzarayı daha da aydınlatacak.

Mart ayındaki tarım dışı bordro rakamlarında yansıtılan güçlü bir iş piyasasına rağmen, Fed’in şahin duruşuna ilişkin endişeler devam ediyor. Güçlü işgücü verileri, beklenen faiz indirimlerini erteleyebilir ve piyasa sentimentini etkileyebilir.

Bitcoin Yarılanma Beklentisi Volatiliteye Ekliyor

Yatırımcılar Bitcoin ve daha geniş kripto piyasasında potansiyel yükselişler öngörürken, yarılanmadan sonra kısa vadeli oynaklık endişesi devam ediyor.

10 Nisan Çarşamba: TÜFE verileri, FOMC toplantı tutanakları ve ABD Federal Bütçesi yayımlanacak.

11 Nisan Perşembe: ÜFE verileri yayımlanacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir