Kriptolar:
30445
Bitcoin:
$63.447
% 2.62
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.42
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 63.447
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Kripto Para Analiz Şirketi Santiment, Aşırı Değerli ve Düşük Değerli Altcoinleri Açıkladı

Bitcoinde Bizi Neler Bekliyor? Teknik Analiz Ne Söylüyor?

Kripto para analiz şirketi Santiment‘in analistleri, aşırı değerli ve düşük değerli olduğundan altcoinleri paylaştı.

Santiment, yaptığı “aşırı değerli” ve “düşük değerli” altcoinlere ışığı sürdürdü. Şirket, bu altcoinleri belirlerken MVRV Z-Score verisinden yararlandı. Bu veri, altcoinleri trader’ların ortalama getirilerine göre aşırı değerli ve düşük değerli bölgelere göre sınıflandırabiliyor. Santiment’e göre, dünyanın en büyük kripto paraları arasında aşırı değerli ve düşük değerli veriler olan altcoinler şu şekilde sıralanıyor:

Aşırı değerli: Toncoin (TON), Bitcobin (BTC), Ethereum (ETH)

Düşük değerli: Uniswap (UNI), Shiba Inu (SHIB)

Santiment analistleri, genel kripto para uzmanları bir dip işareti olarak tanımladıkları analizlerini de paylaşıyorlar. İşte Santiment’in güncel kripto piyasa yorumu:

“X, Reddit, Telegram, 4Chan ve BitcoinTalk’taki yükselişin seviyesi, piyasalara olan güvenini kaybetmesiyle önemli ölçüde düştü. Ayı anlatımları ise çok daha az bir hızla azaldı. Bunu, potansiyel bir dip sinyali olan kalabalık korkusu ve kayıtsızlık olarak yorumluyoruz.”

Bu analiz, piyasadaki piyasa hakkında daha dikkatli ve temkinli olmalarına işaret ediyor. Santiment’in veri ve kopyaları, kripto paraların mevcut durumdaki mevcut durumu ve bunların tahmin edilme açısından önemli bir hareket kaynağı olarak görülüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir