Kriptolar:
30392
Bitcoin:
$60.901
% 1.94
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 3.64
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 60.901
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Kanadalı Şirket İlk Adımı Attı: Solana ETF Başvurusu Yaptı

Bitcoin ve Ether spot ETF’lerinin ABD’de kabul görmesinin ardından, kripto dünyasının en çok konuşulan konularından biri de Solana ETF’leri oldu. Kanadalı dijital varlık yönetim şirketi 3iQ, Solana Fonu adını vereceği ETF için resmi başvuruyu yaparak bu konuda önemli bir adım attı.

Kanadalı dijital varlık/kripto para yönetim şirketi 3iQ, Solana ETF’si için ülkenin regülatörüne resmi başvuruda bulundu. 3iQ, başvuruyu resmi olarak da açıkladı. Fonun onaylanması halinde ETF, Toronto Borsası’nda (TSE) listelenecek.

3iQ tarafından yapılan açıklamada, “Kanada’da Solana Fonu (QSOL) için ön taslak dosyasını resmen sunduk” ifadeleri yer aldı. Ön taslak dosyası, bir şirketin bazı menkul kıymetleri halka arz etmek için regülatöre sunduğu ilk belge konumundadır.

Dikkatinizi Çekebilir: Binance Bilinmeyen Bir Cüzdana 240 Milyon Dolarlık Bitcoin Gönderdi!

Şirketin açıklamasında ayrıca Solana ETF’inin onaylanması halinde Kuzey Amerika bölgesi için bir ilk olacağı da belirtildi.

Açıklamada ayrıca, Solana ETF’ine sahip olan müşterilerin, %6 ila 8 arasında olacağı tahmin edilen staking gelirlerinden de faydalanabilecekleri ifade edildi. ABD’deki Ether spot ETF’lerinde ise SEC bu durumu kabul etmemiş ve ihraççılardan, ETF başvurularındaki staking durumunu kaldırmalarını istemişti. Tüm şirketler daha sonra staking faaliyetini başvurularından kaldırmıştı.

Solana Fonu’ndaki staking hizmetleri için 3iQ, Coinbase borsasından hizmet alacak. Saklama hizmetleri için de Coinbase Custody ve Tetra Trust şirketleriyle anlaşıldı.

3iQ şirketi ayrıca Bitcoin ve Ether ETF hizmeti de veriyor. Bitcoin ve Ether ETF’leri Kanada’da 2021 yılındaki boğa sezonunun en sıcak günlerinde, şubat ayında onaylanmıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Kanadalı Şirket İlk Adımı Attı: Solana ETF Başvurusu Yaptı” te bir düşünce

  1. Pingback: Solana’nın Büyük Atılımı: Zero Knowledge Sıkıştırma ile Blok Zincirinde Devrim - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir