Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$62.226
% 2.10
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 62.226
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Jesse Powell, Trump’ın Kampanyasına Kripto Bağışı Yaptı

Jesse Powell

Kraken Kurucu Ortağı Jesse Powell, Donald Trump’ın 2024 Başkanlık Kampanyasına 1 Milyon Dolar Bağışladı

Kraken kurucu ortağı Jesse Powell, Donald Trump’ın 2024 başkanlık kampanyasına, büyük ölçüde Ether olmak üzere, 1 milyon dolar bağışta bulunduğunu X’te açıkladı. Jesse Powell, Trump’ı şu anda pro-kripto yasaları destekleyen tek büyük parti adayı olarak desteklediğini vurguladı.

“2024 Başkanlık seçimlerinde, ABD’nin blokzincir teknolojisinde liderliğini sürdürmesi için topluluğumuzdaki diğer liderlerle birlikte, pro-kripto olan tek büyük parti adayının arkasında birleşmekten mutluluk duyuyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir: ABD Başkanlık Seçimlerinde Gündem Kripto Para

Powell, mevcut Başkan Joe Biden’ın hükümetinin kripto sektörüne yönelik düzenleyici tutumunu eleştirdi. Powell, Elizabeth Warren ve Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler gibi yetkilileri ABD’nin rekabet gücünü düşürmekle suçladı.

“Kripto sektörü, çok uzun süredir Elizabeth Warren, Gary Gensler ve diğerleri tarafından saldırı altında” dedi.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir